כללי "בצע שוב" באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך עושים "בצע שוב" לפעולה האחרונה באינדיזיין? (כמו CNTL R בקורל)

• הוסף לסימניות
"או כמו ctrl d באילוסטרייטור"

באינדיזיין זה קצת שונה, יש בתפריט edit > snep and repeat (קיצור: ctrl +alt + u) פעולה דומה:
אם הכפלתי עם אלט אלמנט ואני רוצה שהוא יכפיל אותו הלאה, אני לוחץ על הפעולה הזאת ונפתח לי חלון ששואל אותי כמה פעמים אני רוצה להכפיל ולאיזה צד וכמה להזיז וכו', אפשר גם ליצור את הפעולה הזאת בלי קשר לפעולה הקודמת.
זה הפעולה הנוחה יותר, ויש גם את הפקודה duplicate שהיא כן מכפילה, הקיצור שלה הוא ( alt + ctrl +shift + d )

• הוסף לסימניות
ואם בצעתי לדוגמא שינוי על אלמנט מסויים ואני רוצה לבצע אותו על אלמנטים נוספים, יש הוראה לזה?

• הוסף לסימניות
אם זה כמו סטיילים בפוטו שופ או גרפיק סטייל באילו
יש אפשרות ב- object stile , אבל לא כל דבר

• הוסף לסימניות
transform again

• הוסף לסימניות
CTRL+ALT+3
ויש גם CTRL+ALT+4
(שזה בעצם מעתיק כמה נתונים ולא בדיוק הנתון האחרון בלבד)
אגב, בCS5 ביטלו הקיצור דרך של CTRL+ALT+3 בברירת המחדל :(

• הוסף לסימניות
ביטלו גם עוד קיצורים ואין לי מושג למה. למשל הקיצור לרשת מסמך קונטרול+,

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לקבוע לבד את הקיצורים הנחוצים, כמו שיש בקורל למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;544853:
אין אפשרות לקבוע לבד את הקיצורים הנחוצים, כמו שיש בקורל למשל?

יש כזו אפשרות.
תגדירו סט משלכם.

• הוסף לסימניות
Edit - Keyboard Shortcuts

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה