נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1091786:המתכון של אמא שלי (מדויק כמו שרק ההונגריות יודעות לתת....
1 ביצה
מעט מים
מעט שמן
מלח
פלפל שחור
קמח - עד לסמיכות הרצויה. (ככל שיותר סמיך הבצקיות יותר קשות.)
הערה: לא מכניסים למרק עם כפית כי הן יוצאות גדולות ולא יפות.
אלא - מניחים מעל הסיר פומפיה גסה ועם כף מגרדים את הבצק על הפומפיה לתוך המים, כך הבצקיות (במקור- נוקרלך) יותאות קטנות ויפות
להונגריות יש לכך כלי מיוחד - אבל זה העקרון שלו.
בהצלחה
חני
נ.ב. אתן רוצות גם את המתכונים של התבשילים שהולכים עם נוקרלך????
נכתב ע"י bhj;1091818:איזה סמיכות זה אמור לקבל?
כי שלי הן בלילה עבה כמו חומוס, לא ניתן לגרד...
בהחלט....ב. אתן רוצות גם את המתכונים של התבשילים שהולכים עם נוקרלך????
נכתב ע"י bhj;1094901:חני, תודה!
עשיתי את זה עכשיו במרק עגבניות ויצא מהמם!
מעניין אותי עם עוד איזה תבשילים את ממליצה לעשות את זה?
עשיתי היום, הילדים מאוד התלהבו!נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1091786:המתכון של אמא שלי (מדויק כמו שרק ההונגריות יודעות לתת....
1 ביצה
מעט מים
מעט שמן
מלח
פלפל שחור
קמח - עד לסמיכות הרצויה. (ככל שיותר סמיך הבצקיות יותר קשות.)
הערה: לא מכניסים למרק עם כפית כי הן יוצאות גדולות ולא יפות.
אלא - מניחים מעל הסיר פומפיה גסה ועם כף מגרדים את הבצק על הפומפיה לתוך המים, כך הבצקיות (במקור- נוקרלך) יותאות קטנות ויפות
להונגריות יש לכך כלי מיוחד - אבל זה העקרון שלו.
בהצלחה
חני
נ.ב. אתן רוצות גם את המתכונים של התבשילים שהולכים עם נוקרלך????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים