בצק אפוי- מה אפשר לעשות מעליו?

• הוסף לסימניות
עשיתי עוגה ונשארה לי כמות של בצק אז אפיתי בתבנית נוספת בצק.
מעל התחתית בצק מרחתי ריבה.
תנו רעיון לעוד שכבה אולי איזה מוס או גלידה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אולי קצף בייצים עם קוקוס או אגוזים?(ולאפות כמובן שוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1017278:
אולי קצף בייצים עם קוקוס או אגוזים?(ולאפות כמובן שוב)
זאת העוגה שעשיתי רק שמהבצק יצא לי 2 תבניות, מחפשת רעיון שונה- תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי על מה שאמרה מוריה ח אבל השאלה אם בא לך לאפות שוב
אם כן אפשר להוסיף על הריבה שברי שוקולד מריר ועל זה קוקוס ואז הקצפת ביצים.

או ללכת על הצד החלבי אבל זה תלוי בבצק אם אפית אותו חלבי פרווה וכ"ו

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול משהי הגישה בארוע לכל אחת קופסא אישית שקופה (של 250 מ"ל) ובפנים היא שמה בצק, ומעליו ג'לי תות מעורבב עם חתיכות אננס. היה נראה יפה ומן הסתם גם טעים. השאלה אם הריבה שמרחת לא תפריע. מה שברור זה שאת הג'לי עם האננס כולם ילקקו... :p בתאבון

• הוסף לסימניות
אז אם חלבי,
אפשר להוסיף קצפת ריצ' אחת (מקווה שיש לך) להקציף אותה עם כוס סוכר וכוס פודינג
לערבב עם 700 גר' גבינה 2שמנת
אשל/גילה וכ"ו אם יש לך אפשר להוסיף גם, לערבב את הכל ולשפוך לתבנית.
מעל את יכולה להוסיף שכבה של ביסקויטים ויצא לך משהו כמו קסטה.

טעים מאוד ובריא יחסית.

אמנם יש כמויות לכל אחד מן המרכיבים שבתערובת אבל אפשר לשחק עם זה חופשי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה