בצק במג'ימיקס של בראון

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהי פה לשה בצק במגי'מיקס של בראון?
משהי אמרה לי שהיא משתמשת במג'ימיקס של מג'ימיקס (חזק יותר - כך אומרים) ללישת בצק. משהי ניסתה?

• הוסף לסימניות
בצק פריך אני עושה במג'ימיקס של בראון
בצק שמרים לא ניסיתי. אוהבת ללוש ביד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1087698:
בצק פריך אני עושה במג'ימיקס של בראון
בצק שמרים לא ניסיתי. אוהבת ללוש ביד

עם איזה חלק?

• הוסף לסימניות
עם הסכין המסתובב

• הוסף לסימניות
מגי'מיקס של בראון?
לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
בצק פריך וגם שמרים אפשר לעשות במעבד מזון של בראון, עם הסכין הפלסטיק שמיועד לכך.
אל תנסו להעמיס על המכשיר כמות גדולה יותר ממה שהוא עושה בקלות, חבל על המנוע.

(ומג'ימיקס של בראון עדיין לא הגיע לעולם, כמובן ... :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1087727:
בצק פריך וגם שמרים אפשר לעשות במעבד מזון של בראון, עם הסכין הפלסטיק שמיועד לכך.
אל תנסו להעמיס על המכשיר כמות גדולה יותר ממה שהוא עושה בקלות, חבל על המנוע.

(ומג'ימיקס של בראון עדיין לא הגיע לעולם, כמובן ... :))

סורי.
אצל ההורים שלי יש מעבד מזון של מג'ימיקס. ולכן אני קוראת למעבד מזון, מג'ימיקס.
תקבלו בהבנה ;)

ומה זה נקרא להעמיס? כמה קילו קמח בשמרים? זה לא הורס את המעבד מזון? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1087744:
ומה זה נקרא להעמיס? כמה קילו קמח בשמרים? זה לא הורס את המעבד מזון? :)

חצי קילו עובר מצוין.
אם הם ייצרו חלק במיוחד בשביל זה, כנראה שעצם הפעולה מתאימה למכשיר, כל השאלה היא הכמות.
מעבר לחצי קילו קמח - הוא מתחיל להשמיע קולות של מאמץ, וזה באמת לא מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

@ה. בקר @רוחי בלבוחי , כשמעמידים בצק לחלות [עם המתכון של @רוחי בלבוחי ], ונדרשת לישה ארוכה של 10 דקות, צריך להפעיל את הקנווד על העוצמה הגבוהה ביותר כדי להשיג את השיא של העיבוד? או שבכלל לאו דווקא?

כי ככל הידוע לי קנווד עדיין לא הצמידו מתחת המכשיר גומיות וואקום עוצמתיות כל כך שיעמדו בלחץ המטורף שהקנווד לא ירקוד על השיש. ולכן כל ה-10 דקות אי אפשר לזוז מהמכשיר כי צריך להחזיק אותו שהוא לא יעוף לריצפה...

האם אפשר להוריד מהירות מה שישחרר אותי מהכבילות למכשיר 10 דקות יקרות של ערב שבת? כי מרגיש לי שזה כן מתבטא באיכות של הבצק...

תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה