דרוש מתכון בצק שמרים מלוח

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון לבצק שמרים מלוח או לא מתוק מידי
(למאפה חלבי מלוח)
ואני חייבת שיהיה מזונות
ניסיתי לחפש פה ולא מצאתי....

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לקנות של בצק פריך של מעדנות
הוא אומנם מתוק אבל בשילוב עם מילוי מלוח הוא נהדר לטעמי

• הוסף לסימניות
כל בצק של חלות
מזונות זה תמיד יהיה די מתוק תלוי אם אשכנזים או ספרדים.

• הוסף לסימניות
בצק של פיצה הולך מצוין בדברים כמו שושנים/שבלולים, וגם בתור מקלות לחם/לחם שום
אפשר גם בצק כמו זה, יותר שומני ורך, נוח לעבודה ומתאים למאפים ממולאים למיניהם (אפשר להחליף חלב במים בבצק עצמו, וכמובן לא חייבים לשים זעתר)
מאפה מממולא בצורת כיס או שבלול וכד' יהיה מזונות בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
סליחה מאפה ממולא מלוח איננו מזונות לרוב הפוסקים
הבצק צריך להיות מתוק או שומני יותר מלחם
אני מוסיפה לק"ג קמח שתי שמנת ואחד לבן ומשלימה עם מים לבצק נוח לעיבוד
כמובן שמרים ומלח וקצת סוכר או דבש.
בצק משובח למילוי בצורת גליל מצופה שומשום
או חצאי עיגול
אני ממלא בגבינה מלוחה וגבינה לבנה בכמות שווה (מרוסק )
ללחמניות מזונות פרווה לא מתוקות אני שמה חלמונים - לק"ג לפחות ארבע ומגדילה את כמות השמן שהטעם יורגש.
אני ספרדיה

• הוסף לסימניות
אני אשכנזיה (לא הבנתי למה זה משנה)
בעצם אם אני מוסיפה חלב או שמנת לבצק במקום מים אני מקבלת בצק שמרים מזונות?

יש לי מתכון מהמם לבצק שמרים מתוק - מזונות
הענין שאין לי מושג איך להפוך אותו למלוח

• הוסף לסימניות
מה שכתבתי ידוע שזה פסק גם לאשכנזים : או מתוק או שומני יותר - הבצק מזונות - שירגישו בטעם.
ואם הבצק המוציא - עם מלוי מלוח חלבי או בשרי נשאר המוציא
יתכן שלא כולם נוהגים כך השאלה אם למדו את הנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה