בטחאני מכינה בצק שמרים רגיל ועושה לו מלית חלבי
יש לי מתכון מעולה של קלרה פטל, רוצה?
גמני עושה בצק שמרים רגיל, של עוגה, וממלאה חלק בקקאו וכו', לפרווה, וחלק במילוי של הגביניות שלי.יש אפשרות להכין בצק פרווה רגיל עם מלוי חלבי? או יהיה חסר משהו בטעם?
למשהו יש מתכון למלוי כזה., או אפשר לקחת מלוי חלבי רגיל שמגיע עם בצק חלבי?
רעיון טובגמני עושה בצק שמרים רגיל, של עוגה, וממלאה חלק בקקאו וכו', לפרווה, וחלק במילוי של הגביניות שלי.
יוצא מושלם.
אשמח למתכון של הגביניות שלך!גמני עושה בצק שמרים רגיל, של עוגה, וממלאה חלק בקקאו וכו', לפרווה, וחלק במילוי של הגביניות שלי.
יוצא מושלם.
של הבצק או המילוי?אשמח למתכון של הגביניות שלך!
גם וגם!של הבצק או המילוי?
בבקשה:

חכי לתמונות ממני הערבבבקשה:
החומרים לבצק:
קילו קמח
50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
כפית מלח
1 ו-3/4 כוסות מים חמימים
שמים חצי מכמות הקמח בקערת המיקסר עם השמרים ומערבבים מעט
מוסיפים את יתרת החומרים- ביצים, חלמונים, סוכר, שמן, מלח ומים ומקציפים במהירות גבוהה במקצף בלון (כן, זו לא טעות) עד לקבלת תערובת חלקה ודלילה.
משהים את הבצק בערך 5 דקות ואח"כ מוסיפים את חצי קילו הקמח ומחליפים לוו לישה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
כדי לקבל בצק אוורירי ואיכותי, הכי מומלץ להפעיל את המיקסר 5 דקות ולעצור למנוחה של 5 דקות 3 פעמים.
משמנים את הקערה ומתפיחים במקרר לילה או בטמפרטורת החדר בערך שעה עד להכפלת הנפח.
זה המתכון הבסיסי. אני ממלאה במגוון מילויים- שוקולד, קינמון, קראנץ' אגוזים וכמובן גם גבינה.
זה המתכון שלי למילוי גבינה (כמות של רולדה אחת)
250 גרם גבינה
1/2 כוס סוכר
חלמון ביצה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב ולמלא.
אני עושה מזה גם גביניות.
צפה בקובץ המצורף 1126542צפה בקובץ המצורף 1126543
וואו התוצרים שלך מאד מדויקים ואסתטייםבבקשה:
החומרים לבצק:
קילו קמח
50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
כפית מלח
1 ו-3/4 כוסות מים חמימים
שמים חצי מכמות הקמח בקערת המיקסר עם השמרים ומערבבים מעט
מוסיפים את יתרת החומרים- ביצים, חלמונים, סוכר, שמן, מלח ומים ומקציפים במהירות גבוהה במקצף בלון (כן, זו לא טעות) עד לקבלת תערובת חלקה ודלילה.
משהים את הבצק בערך 5 דקות ואח"כ מוסיפים את חצי קילו הקמח ומחליפים לוו לישה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
כדי לקבל בצק אוורירי ואיכותי, הכי מומלץ להפעיל את המיקסר 5 דקות ולעצור למנוחה של 5 דקות 3 פעמים.
משמנים את הקערה ומתפיחים במקרר לילה או בטמפרטורת החדר בערך שעה עד להכפלת הנפח.
זה המתכון הבסיסי. אני ממלאה במגוון מילויים- שוקולד, קינמון, קראנץ' אגוזים וכמובן גם גבינה.
זה המתכון שלי למילוי גבינה (כמות של רולדה אחת)
250 גרם גבינה
1/2 כוס סוכר
חלמון ביצה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב ולמלא.
אני עושה מזה גם גביניות.
צפה בקובץ המצורף 1126542צפה בקובץ המצורף 1126543
מחלקת את הבצק ל5, שלש מהן ממלאה עם הגבינה. ואת השתיים האחרים עושה עם קקאו וכו'.@מציאותית , הבצק שלי בדיוק כמו של זו שהעלתה.
רק בלי ה'בלגן'.
שמים מלח, מעל זה קמח וכו'.
מערבבים בוו לישה.
מתפיחים שעה.
את המילוי, כבר אכתוב לך.
תודהוואו התוצרים שלך מאד מדויקים ואסתטיים
באיזו תבנית את אופה את הגביניות?תודה
שמרים זו האהבה שלי...
בתבניות אלומיניום מרובעות קטנות.באיזו תבנית את אופה את הגביניות?
נראה שאת מפדרת אחר כך בא. סוכר. כן?מבשלים כוס סוכר וכוס מים לסירופ ומברישים את הפסים איך שהם יוצאים מהתנור
כן. על הגביניות אני שמה סוכר גבישינראה שאת מפדרת אחר כך בא. סוכר. כן?
מה זה?סוכר גבישי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים