בקבוקים, טוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא שרוף בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1383939:
לא שרוף בכלל.
ברור שכן שרוף
אחרת היית רואה את כל החריצים בבקבוק הראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1383949:
ברור שכן שרוף
אחרת היית רואה את כל החריצים בבקבוק הראשון
אוקיי, אני לא מובנת.
אני אהפוך את סדר המילים ואוסיף מילה:
בכלל לא שרוף מידי.

• הוסף לסימניות
בתור מוצר אומנותי כך עדיף
בתור תאור מדוייק ומלא של המציאות בהחלט קצת שרוף מידי
לכן תלוי למה מיועד
זאת דעתי
בברכת אל תראוני שאני שחרחורת - שנה טובה

• הוסף לסימניות
נראה מקסים קצת חסר לי החריצים באמת, והייתי שמה רפלקטור להבהיר את התוית.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם אתה יודע, אבל כשלמדנו צילום מזון
המורה לימדה אותנו שכדי להגיע לאפקט של נוזל מודגש\נוצץ, יש לשים מאחורי הבקבוק השקוף-כמובן חתיכת נייר כסף חלק, והוא מדגיש את הצלילות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1384171:
לא יודעת אם אתה יודע, אבל כשלמדנו צילום מזון
המורה לימדה אותנו שכדי להגיע לאפקט של נוזל מודגש\נוצץ, יש לשים מאחורי הבקבוק השקוף-כמובן חתיכת נייר כסף חלק, והוא מדגיש את הצלילות.

בהצלחה.
איך?

• הוסף לסימניות
צילום יפה.

התמונה הראשונה (קצת) שרופה באמצע.
זווית הצילום מדי נמוכה.

יש משהו מוזר בתמונה האחרונה.
צפה בקובץ המצורף 209618

קבצים מצורפים

• חצי.jpg
    KB 208.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1384199:
צילום יפה.

התמונה הראשונה (קצת) שרופה באמצע.
זווית הצילום מדי נמוכה.

יש משהו מוזר בתמונה האחרונה.
צפה בקובץ המצורף 209618
תודה על ההשקעה
מה שסימנת זה החזר מהרקע השרוף
אין שום מקור אור קדמי בגובה הזה, יש רק רפלקטור קטן על התווית
והמשהו המוזר התכוונת להשתקפות של התווית על החלק האחורי? אין לי צל של רעיון איך פותרים את זה...
בכל מקרה, כלקוח היית מקבל את זה? (יש לי אפשרות לצלם שוב, אבל מטרת הצילום היא קטלוג סוכנים שממילא לא מקבל במה מי יודע מה ראויה, ולכן הצילום לא מוקפד יותר מדי, העליתי את זה לכאן כדי לשמוע את דעת המומחים על הצילום לכשעצמו, ואיך לשפר בפרוייקט הבא.)

• הוסף לסימניות
המוצרים שלי מצולמים בתוך "אוהל אור".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1384178:

תנסה, זה אינדיבדואלי לכל בקבוק, או שתצמיד לבקבוק כמובן בלי לראות את השוליים, או מעט רחוק, נשען על משהו קטן, אפשרי ליצור רפלקטור קטן ע"י כיסוי חתיכת קרטון בנייר כסף ולהשעין מאחורי הבקבוק על כוס ח"פ או משהו אחר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1384246:
תנסה, זה אינדיבדואלי לכל בקבוק, או שתצמיד לבקבוק כמובן בלי לראות את השוליים, או מעט רחוק, נשען על משהו קטן, אפשרי ליצור רפלקטור קטן ע"י כיסוי חתיכת קרטון בנייר כסף ולהשעין מאחורי הבקבוק על כוס ח"פ או משהו אחר.
בהצלחה.
נראה לי מיותר
אם הנוזל שקוף, הוא לא ישקף את הרפלקטור הזה, יהיה מה שיהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1384262:
נראה לי מיותר
אם הנוזל שקוף, הוא לא ישקף את הרפלקטור הזה, יהיה מה שיהיה.

זה ממש לא נכון, נותן צלילות מדהימה לנוזל, תנסה (גם בלי לצלם) ותראה את השוני!!!
נותן מימד אחר לבקבוק.

מהנסיון שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה