דרוש מידע בקבוקי קונטיגו איפה מוכרים בחנויות בירושלים חוץ מהממילא?

• הוסף לסימניות
יש דגם של כוס תרמית של קונטיגו שאני מעונינת לקנות בארץ ולא להזמין מאמזון וכדומה איפה אני יכולה למצוא חנות שמוכרת - פשוט הדגם הזה נגמר בכל האתרים... לכן אני רוצה חנות חרדית שכנראה כן יש לה במלאי כי אנשים אוהבים להזמין אז באלי חנות שאין לה אתר... מי מכיר אשמח לעדכון

• הוסף לסימניות
יש דגם של כוס תרמית של קונטיגו שאני מעונינת לקנות בארץ ולא להזמין מאמזון וכדומה איפה אני יכולה למצוא חנות שמוכרת - פשוט הדגם הזה נגמר בכל האתרים... לכן אני רוצה חנות חרדית שכנראה כן יש לה במלאי כי אנשים אוהבים להזמין אז באלי חנות שאין לה אתר... מי מכיר אשמח לעדכון
KSP

• הוסף לסימניות
בגאולה יש חנות חרדית "סקירטפלינג" מוכרים קונטיגו, לא יודעת על הכוס המסוימת

• הוסף לסימניות
יש חנות (מכירה) מותגים בגאולה
בירושלים
הגיוני ושם יש
כל הטרנדים החמים בעולם המותגים יש שם בד"כ...
סטינג פלינג קוראים לזה
אולי מישהי תוכל לתת מספר ואז תבררי מולם.

• הוסף לסימניות
יש חנות כלי בית בגאולה שגם מוכרים הרבה סוגי קונטיגו.
נראה לי קוראים להם כל בו ירחמיאל, ממש בהתחלה של החנויות ליד פיצה ירושלים.
סתם כך יש להם דברים מטריפים!! גאג'טים וכלי בית מהממים. (לא ברור לי למה השם שלהם כזה 'טמבורי' , חבל)

• הוסף לסימניות
סקירטפלינג יוסף נפחא 12 גאולה, 6527220

• הוסף לסימניות
ראיתי בחנות פליסה בירמיהו ירושלים....
אם זה מעניין אותך אפשרי לבדוק לך
רק מה את בדיוק מחפשת??? בקבוק לשתיה רגיל או מה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה