בקבוק לתינוק

• הוסף לסימניות
אופס כפילות... לא ראיתי שכבר אילפוך בינה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!
עזרתם לי מאוד!

• הוסף לסימניות
אגב, לכל משתמשות המאם
ידעתם שאפשר לעקר את הבקבוקים במיקרוגל בדרך מיוחדת ללא סטרליזטור?
בילד שלי הקודם לא ידעתי והייתי מעקרת בתוך סטרליזטור וזה סיפור ארוך ומעצבן...
מי שמעניין אותה אוכל להעלות סרטון מהאתר שלהם

• הוסף לסימניות
למי שמשתמשת במאם עם פטמת X, היא מחזיקה לכן? לא מתרחבת?
התינוקת שלי -עשרה חודשים- מרחיבה תוך כמה ימים את הX לחור ענק ואני לא יכולה להחליף לה פטמה כל שניה, הן מאד יקרות! בפטמות חורים אפילו הרב שלבי לא עובר לה עם דייסה.

יש לכן איזה רעיון?

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת רק במאם ומרוצה מאד אבל לאחרונה כשאני מנערת את הבקבוק בשביל לערבב את הדייסה משפריץ לי קצת טיפות מלמטה.
מישהי נתקלה בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1118830:
אגב, לכל משתמשות המאם
ידעתם שאפשר לעקר את הבקבוקים במיקרוגל בדרך מיוחדת ללא סטרליזטור?
בילד שלי הקודם לא ידעתי והייתי מעקרת בתוך סטרליזטור וזה סיפור ארוך ומעצבן...
מי שמעניין אותה אוכל להעלות סרטון מהאתר שלהם

התודה בטעות...
סטריליזטור? מה רע בסיר עם מים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1118874:
גם אני משתמשת רק במאם ומרוצה מאד אבל לאחרונה כשאני מנערת את הבקבוק בשביל לערבב את הדייסה משפריץ לי קצת טיפות מלמטה.
מישהי נתקלה בזה?

תנסי לדבר עם החברה, שווה!!

אצל אוונט היה נשפך לי מלמעלה ופיצו אותי רציני.....
וחוץ מי זה יכול להיות שהגומי הלבן נהרס לך והוא כבר לא אוטם מספיק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1118777:
כשהם גדולים אצלי ואני לא צריכה את המניעת גזים
אני שמה פטמת מאם בבקבוק אוונט.

אני ראיתי מנסיון במשפחה שתינוקות ובמיוחד קטנטנים הכי מסתדרים עם צורת הפטמה של המאם.

אני סבורה שבמוצצים זה מאוד העדפה והרגל התינוק אבל בקבוקים אני כן רואה שהמאם נוח ונעים יותר. בכל אופן בסביבה שלי.

בהצלחה

כתבת במקומי.

הפטמה - של מאם. גם על בקבוק אחר (אוונט או כל חברה שזה מתלבש בה)

ממש מקטנות. מנסיון - הפטמה שהכי הקלה את המעבר בין הנקה לבקבוק. (המלצתי לשכנותי והן ניסו והצליחו ג"כ, עם תינוקות סרבנים).

לא ניסיתי את אוונט נטורל. יש בהם חידוש מהרגיל??

• הוסף לסימניות
גם גיסתי התלוננה שאחרי כמה זמן הבקבוק נוטף מלמטה.
ולי היתה תקופה שהבקבוקים של אונט נזלו בחבור הפטמה, עברתי לטומי טיפי שלב אחד ומאד נהנתי, עכשיו לשלב 2 לא יודעת מה כדאי...
נכתב ע"י sari93;1118874:
מישהי נתקלה בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה