כללי בקובץ ויקטורי

• הוסף לסימניות
ב״ה

אילוס׳ לא עובד לי ולקוחה שלחה לי לוגו ואני צריכה אותו דחוף ויקטורי, מישהו יכול לעזור ולהפוך לי אותו לויקטורי? בקשר לבעיה כנראה שאזמין טכנאי נראה מה יהיה...
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• Logo.jpg
    KB 421 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למה את צריכה אותו וקטורי? ומה אילוסטרייטור יעזור בזה?
(גם אם נעשה טרייס, וגם אם זה יהיה מאוד מוצלח, עדיין זה יהרוס חצי מהלוגו).
פשוט תצרבי את הרקע בפוטושופ, וזהו.

• הוסף לסימניות
ב״ה

מה הכוונה לצרוב את הרקע בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
להוריד את הרקע הלבן.

• הוסף לסימניות
ב״ה

מה זה יעזור לי? אני צריכה אותו ויקטורי, ע״מ להדפיס אותו בגודל ממש גדול והגודל שהלקוחה שלחה לי אפילו לא מאית ממנו;)

• הוסף לסימניות
אז תבקשי מהלקוחה שתשלח לך את זה וקטורי.

• הוסף לסימניות
ב״ה

הבעיה שהגרפיקאית שעיצבה את הלוגו (לא אני..:)) לא שמרה את הויקטורי.. מה אני עושה? עזרה...

• הוסף לסימניות
ב״ה

מישהו יודע ויכול להמיר לי לויקטורי?

• הוסף לסימניות
ב״ה

בפוטושופ אי אפשר לעשות את זה נכון?

• הוסף לסימניות
אין לך הרבה מה לעשות .
להפוך אותו לוקטורי ברמה הכי טובה שאפשר זה יראה לא טוב בכלל ולא קרוב למקור.
כמו שונתנו10 כתב - האופציה היא רק טרייס באילוס וזה לא יראה טוב כי גם ככה הוא מפוקסל.
תסבירי ללקוחה שאת הלוגו הזה לא ניתן להפוך לוקטורי.
ולא ניתן להדפיס אותו בגודל גדול יותר.
אלא אם כן תנסי לשחזר אותו בעצמך, למצא אלמנטים וקטוריים כמו הפפיון והמטבע ולמצא
פונט דומה וכו...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

אוקי, תודה! עזרתם לי מאוד!

• הוסף לסימניות
שולחת לך קבצים שיכולים לעזור
תנסי ליצור מזה דוגמה דומה
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מתנה וסרט.ai
    1.1 MB · צפיות: 0
  • 1 [Converted].ai
    KB 544.2 · צפיות: 24
  • 1.ai
    KB 600 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה