כללי בקובץ וקטור משאטר..

• הוסף לסימניות
אודה מאד, אברך ואהלל, אי מי, באם תהיה אפשרות להשיג עבורי קובץ זה בוקטור.
חג שמח ומועדים לשמחה!
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;1783619:

מה הקשר ב"ה, בגלל שחסום?
עיטור וקטורי סך הכל ללא שום קונוטציה.

ואם מדובר על שאטר שסגור יש היום אפשרויות של שאטר חסום הרמטית- תענוג לעבוד ככה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

הודעה היא כמו דף, הכל מתחיל עם זה שב״ה:) והאמת שב״ה שגם המחשב חסום:) בנוגע לעיטור אני עם רימון והוא לא נותן לפתוח... אני ישמח לעזור אם אבין על מה מדובר...

• הוסף לסימניות
ברוך ה'; בעזרת ה' !!
אשמח עדיין לעזרה.
שוב תודה.

• הוסף לסימניות
בלינק שהבאת משאטרסטוק, ניתן להוריד גם קובץ וקטורי (EPS). כמובן בתשלום.

כאן, ניתן להוריד את הקובץ הזה, בחינם.

אגב, הגעתי לקובץ זה על ידי חיפוש בגוגל תמונות. לקח לי כ-7 דקות, כדי להגיע לאתר הסיני או היפני הזה.

ועצה טובה להבא, מנסיוני. חלק גדול מאד מהתמונות והווקטורים שנמצאים בתשלום בשאטר, ניתן למצא ברשת בחינם. כמובן, צריך לחפש לפי תמונה ספציפית, וזה מסרבל את מהלך העבודה.

המעלה הגדולה בשאטר ודומיו, שהם מרכזים מבחר ענק ומגוון של יצירות וז'אנרים, לפי תגיות וקטגוריות. על הנוחות הזו צריך לשלם. כדאי רק לדעת, שאחרי שמוצאים בשאטר, אפשר להריץ חיפוש בגוגל לפי תמונה. החיפוש לא עולה כסף, ולפעמים חוסך כסף.

אם חסום לך, אני מצרף את הקובץ.

קבצים מצורפים

• 16 .rar
    8.1 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מה פירוש חיפוש לפי תמונה?
אפשר פירוט?
תודה!

• הוסף לסימניות
מכירה בעקרון
אבל איך אתה מחפש שם את התמונה?
כותב את הנושא ומחפש אולי תמצא את התמונה הזו?

• הוסף לסימניות
בגוגל תמונות ניתן לחפש לפי תמונה.

ואפשר אפי' מתוך הדף עצמו, שבו מופיעה התמונה. קליק ימני עם העכבר על התמונה, ובתפריט שנפתח לבחור "חפש תמונה זו בגוגל".

גוגל תמונות יפתח בלשונית חדשה, עם תוצאות החיפוש הרלוונטיות לתמונה שחיפשתם. אני הלכתי לתמונות דומות, מצאתי את התמונה הזו עוד כמה פעמים, פתחתי את הדפים שמכילים. היו שם 2 תוצאות להורדה חינמית.

את יכולה לנסות על התמונה הנ"ל. תלחצי על הקישור שתלמידים הביא, יפתח לך הדף בשאטר.

קליק ימני עם העכבר על התמונה -> חפש תמונה זו בגוגל -> תמונות דומות -> לחיצה על התמונה -> בקר בדף.

מצאת?!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית.
גם על הקובץ ----- ובעיקר על ההסבר המפורט.
גם על צירוף הקובץ; אכן, חסום לי.
לא הכרתי אפשרות זו. עזרת לי הרבה להבא.
(רק שגוגל תמונות מנגיש אותי לתמונה שבאתר בלבד, ולא היכן הוא ממוקם באתר, בעבר זה לא היה ככה, יש לזה פתרון קצר?)
שוב תודה אין קץ וברכות עד בלי די!!

• הוסף לסימניות
גוגל תמונות חסום בהרבה סוגי חסימות.
וגם היכן שגול תמונות פתוח, חיפוש לפי תמונה חסום . אלא אם כן ביקשו לפתוח באופן ספציפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה