בקניית מסך

• הוסף לסימניות
מסכי שבק חיים ללא הודעה מוקדמת.

רציתי לשמוע את חוות דעתכם אני עובדת שכירה ועיקר עבודתי במשרד,
בבית אני משתמשת (בעלי להקלדת חידושי תורה) ואני רק לעבודות יותר קלילות למשפחה וכד' ולעיתים רחוקות עבודות לדפוס, לכן אני לא רוצה להשקיע כסף רב ומחפשת משהוא זול אבל טוב,
האם יש המלצה על חברה או דגם מסוים,
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. אין לי כל ידע בנושא, מה צריך לדעת לפני שנגשים לקנות.
תודה!!

מצאתי כמה דברים מה דעתכם? מה עדיף?

מסך מחשב "SAMSUNG LED 22 דגם BX2235

מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG B2230

מסך מחשב "LCD Full HD 21.5 למחשב בטכנולוגיית LED תוצרת LG דגם E2240T

מה אומר הניגודיות: 1:5,000,000/ 1: 30,000 / 1: 50,0000, ?
מהירות תגובה 2/5 sm ?
והבדל בין lcd/led

• הוסף לסימניות
איזה דגם המסך שפורפרת LCD
גודל חברה דגם אולי שווה לתקן

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהוא יכול לעזור זה דחוף!!
לפחות קצת מידע מה חשוב שיהיה במסך?
שמעתי גם על "מג"- איך החברה הזאת?

אני מוסיפה פרוט של הדגמים<TABLE dir=rtl class=productsCompareTable cellSpacing=0><TBODY><TR><TD style="BORDER-LEFT: 0px; WIDTH: 100px; BORDER-RIGHT: #e3edf4 2px solid" class=productNameCell></TD><TD style="BORDER-LEFT: white 0px solid; HEIGHT: 62px" class=productNameCell>

דגם: W2243T

</TD><TD style="BORDER-LEFT: white 0px solid; HEIGHT: 62px" class=productNameCell>מסך מחשב LCD

SAMSUNG B2230

</TD><TD style="BORDER-LEFT: white 0px solid; HEIGHT: 62px" class=productNameCell>מסך מחשב LED

22 BX2235 2ms

</TD><TD style="BORDER-LEFT: #e3edf4 2px solid; HEIGHT: 62px" class=productNameCell>מסך מחשב LED

22 דגם E2240T

</TD></TR><TR><TD class=descCell></TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 20px; PADDING-TOP: 20px"></TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 20px; PADDING-TOP: 20px"></TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 20px; PADDING-TOP: 20px"></TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 20px; PADDING-TOP: 20px"></TD></TR><TR><TD class=descCell>סוג מכירה</TD><TD>אישית</TD><TD>אישית</TD><TD>אישית</TD><TD>אישית</TD></TR><TR><TD class=descCell>מחיר</TD><TD>הצעות מ- 581 ₪ </TD><TD>הצעות מ- 614 ₪ </TD><TD>הצעות מ- 767 ₪ </TD><TD>הצעות מ- 624 ₪ </TD></TR><TR><TD class=descCell>עלות שילוח</TD><TD>49 ₪ </TD><TD>49 ₪ </TD><TD>49 ₪ </TD><TD>49 ₪ </TD></TR><TR><TD class=descCell>איסוף עצמי</TD><TD>אין</TD><TD>אין</TD><TD>אין</TD><TD>אין</TD></TR><TR><TD class=descCell>מס' תשלומים</TD><TD>36</TD><TD>36</TD><TD>36</TD><TD>36</TD></TR><TR><TD class=descCell>דרוג גולשים</TD><TD></TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px">

(56 מדרגים)​

</TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px">

(6 מדרגים)​

</TD><TD style="PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px">
(5 מדרגים)​

</TD></TR><TR><TD class=descCell>מועד סגירה</TD><TD>12:35 28/02/2011</TD><TD>13:41 28/02/2011</TD><TD>13:00 28/02/2011</TD><TD>13:26 28/02/2011</TD></TR><TR><TD class=descCell>ימי הספקה</TD><TD>3</TD><TD>2</TD><TD>2</TD><TD>2</TD></TR><TR><TD class=descCell>ספק</TD><TD>קבוצת ח.י</TD><TD>LapTop</TD><TD>LapTop</TD><TD>LapTop</TD></TR><TR><TD class=descCell>דגם</TD><TD>W2243T</TD><TD>SAMSUNG B2230</TD><TD>SAMSUNG BX2235</TD><TD>LG E2240T</TD></TR><TR><TD class=descCell>אחריות</TD><TD>3 שנות אחריות ע"י קבוצת ח.י!</TD><TD>3 שנות אחריות ע"י קבוצת חיון</TD><TD>3 שנות אחריות ע"י קבוצת חיון</TD><TD>3 שנות אחריות ע"י קבוצת ח.י</TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 29px" class=groupCell colSpan=5>נתונים פיסיים</TD></TR><TR><TD class=descCell>גודל מסך</TD><TD>22 אינץ'</TD><TD>21.5 אינץ'</TD><TD>21.5 אינץ'</TD><TD>21.5 אינץ'</TD></TR><TR><TD class=descCell>סוג מסך</TD><TD>LCD WIDE</TD><TD>LCD WIDE</TD><TD>LED</TD><TD>LED</TD></TR><TR><TD class=descCell>פורמט</TD><TD>מסך רחב פורמט 16:9</TD><TD>מסך רחב פורמט 16:9</TD><TD>מסך רחב פורמט 16:9</TD><TD>מסך רחב פורמט 16:9</TD></TR><TR><TD class=descCell>משקל</TD><TD>3.93 ק"ג</TD><TD>4.35 ק"ג</TD><TD></TD><TD>2.8 ק"ג</TD></TR><TR><TD class=descCell>גובה</TD><TD></TD><TD></TD><TD>36.7 ס"מ</TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>גובה כולל מעמד</TD><TD>33 ס"מ</TD><TD>40 ס"מ</TD><TD>44.2 ס"מ</TD><TD>40.83 ס"מ</TD></TR><TR><TD class=descCell>רוחב</TD><TD>52 ס"מ</TD><TD>52.3 ס"מ</TD><TD>57 ס"מ</TD><TD>52.58 ס"מ</TD></TR><TR><TD class=descCell>עומק</TD><TD>19.8 ס"מ</TD><TD>19.7 ס"מ</TD><TD>2 ס"מ</TD><TD>19.8 ס"מ</TD></TR><TR><TD class=descCell>צבע</TD><TD>שחור</TD><TD>שחור</TD><TD>שחור</TD><TD></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 29px" class=groupCell colSpan=5>נתוני המסך</TD></TR><TR><TD class=descCell>זמן תגובה</TD><TD>5 ms</TD><TD>5 ms</TD><TD>2 ms</TD><TD>5 ms</TD></TR><TR><TD class=descCell>רזולוציה</TD><TD>1920X1080</TD><TD>1920X1080</TD><TD>1920X1080</TD><TD>1920X1080</TD></TR><TR><TD class=descCell>גודל נקודה</TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD><TD>0.3 מ"מ</TD></TR><TR><TD class=descCell>בהירות</TD><TD>300 cd/m²</TD><TD>300 cd/m²</TD><TD>250 cd/m²</TD><TD>250 cd/m²</TD></TR><TR><TD class=descCell>קונטרסט 1</TD><TD>30000 </TD><TD>70000 </TD><TD>5e+006 </TD><TD>5e+006 </TD></TR><TR><TD class=descCell>צבעים</TD><TD></TD><TD>16.7 מיליון</TD><TD>16.7 מיליון</TD><TD>16.7 מיליון</TD></TR><TR><TD class=descCell>תדר רענון אופקי</TD><TD>30~83 KHz</TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>תדר רענון אנכי</TD><TD>56~75 Hz</TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>Full-HD</TD><TD></TD><TD>כלול</TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>HDCP</TD><TD></TD><TD></TD><TD>כלול</TD><TD></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 29px" class=groupCell colSpan=5>זווית צפייה</TD></TR><TR><TD class=descCell>אופקי</TD><TD>170 מעלות</TD><TD>170 מעלות</TD><TD>170 מעלות</TD><TD>170 מעלות</TD></TR><TR><TD class=descCell>אנכי</TD><TD>170 מעלות</TD><TD>160 מעלות</TD><TD>160 מעלות</TD><TD>176 מעלות</TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 29px" class=groupCell colSpan=5>כניסות יציאות</TD></TR><TR><TD class=descCell>VGA</TD><TD></TD><TD>כניסה</TD><TD>יציאה</TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>DVI</TD><TD>כניסה</TD><TD>כניסה</TD><TD>יציאה</TD><TD>כניסה</TD></TR><TR><TD class=descCell>מספר חיבורי DVI</TD><TD></TD><TD>1 כניסות</TD><TD>1 כניסות</TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell>D-Sub</TD><TD>כלול</TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 29px" class=groupCell colSpan=5>תקן בטיחות</TD></TR><TR><TD class=descCell>VESA</TD><TD></TD><TD>כלול</TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell></TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD></TR><TR><TD class=descCell></TD><TD class=compareBotton>לקניה</TD><TD class=compareBotton>לקניה</TD><TD class=compareBotton>לקניה</TD><TD class=compareBotton>לקניה</TD></TR><TR><TD class=descCell>הסר מהמשוואה</TD><TD>הסר</TD><TD>הסר</TD><TD>הסר</TD><TD>הסר</TD></TR></TBODY></TABLE>​

• הוסף לסימניות
תלוי בתקציב

באזור 1100
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

פאנל איכותי וחברה איכותית.
(אגב ניגודיות 50,000 וכו' זה לא דברים כ"כ מדוייקים)
חשוב שיהיה חברה טובה ופאנל טוב וכדאי ג"כ נתונים טובים.
אם לא זה אז מומלץ samsung או lg ואולי גם viewsonic
במחיר 800+ אני ממליץ על
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814

סמסונג 23 אינץ עם פאנל איכותי.
קניתי לחמי והוא מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היתי מציע לשימוש רגיל את המסך inch 21.6 chimei
מגיע עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח
מה שכבר כתבתי לעיל על חברות שמספקות שירות VIP

ובסך הכל מסך מעולה שעושה את העבודה במקום לקנות מסכים יקרים של סמסוג או LG

• הוסף לסימניות
אני לא מסכים

החברות שאתם מביאים הם יחסית עלומי שם (משווק בעיקר ע"י ksp )
אני אוחז שעל איכות משלמים ולכן לא הייתי ממליץ לקנות משהו פחות מהמסך ב- 800
שהצעתי. (אגב במכרז זכיתי בו ב700 ו + משלוח 750)
ולא לשכוח שהוא 23 אינצ'.

• הוסף לסימניות
נרחיב מעט את היריעה

בעולם שבו יצרני הציפסטים הינם בודדים כך שנוצר משחק של רכיבים בין חברות במרכב קל יותר לקנות גם מיצרניות עלומות שם אבל מעולות.

אולי נעלה שאלה אחרת האם במעבדות של תיקוני ניידים משתמשים ברכיבים מקורים של אותו מוצר שהגיע לתיקון????

היום יש לאנשים יותר מודעות למרכב מחשב אולם אין להם מודעות בנושא אלקטורניקה התקני אלקטרוניקה ועוד

כך שעל פי רוב כל המעבדות שמתקנו לוחות אם ושאר מוצרי אלקטורניקה משתמשים בעיקר ברכיבים מעולים אולם של יצרנים פחות מוכרים לאנשים מהשורה או חיקויים מעולים ועוד

דוגמאות לא חסרות כך זה בכל התחום גם בטלפונים סלולרים

כך שבסופו של יום יוצא לעיתים מסכים פחות מוכרים מעולים כמו מסכים של חברות מובילות השאלה של מחיר תלוי בשם המותג

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העיצות בסופו של דבר קניתי סמסונג BX2235
ומקוה להנות ממנו.
האם יש למשהוא מידע איך לכייל אותו אפילו קצת כדי שיהיה קרוב להדפסה, בנתיים הצבעים זרחניים.

• הוסף לסימניות
נהנתי לקרא את הפירוט
גם אני מחפשת מסך, מה אתם אומרים על חברת mag?

• הוסף לסימניות
לי המליץ עדי רביד בזמנו, שלגרפיקאים שכל היום מסתכלים במסך מחשב מומלץ לקנות מסך של DELL. ופה המליצו לי על 2410

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה