בקניית מצלמת canon

• הוסף לסימניות
מה עדיף מבין 2 המצלמות של חברת canon :
6D
או 5D mark 3 ?

וכן על איזה עדשה אתם ממליצים שתתאים לfull frame , שיהיה לה מייצב, ותכלול מפתח צמצם נמוך?
המטרה היא בעיקר לצילומי חוץ הכוללת תקריבים, וצילום למרחוק, וצילומי חפצים (מקרו).

חשבתי ללכת על 70-200 כולל מייצב, f\4
האם היא תתאים למטרה? ושווה לקנות במפתח צמצם כזה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה. אולי "הגלים" יכול לעזור לי? או מישהו אחר...
תודה

• הוסף לסימניות
איכות התמונה זהה מבחינה מעשית.

היתרונות המרכזיים של ה5D
סלוט כפול ל2 כרטיסי זכרון- לא רלוונטי לוידאו.
מערכת מיקוד טובה בהרבה.
יציאת סינק.
יש עוד כמה יתרונות קטנים כמו גודל מסך וכמה פיצרים.

יתרונות ל6-
הרבה יותר זולה
קלה יותר
GPS ו WIFI.

לי יש 2 מצלמות 5DIII. מכיר את ה6 מחברים.

לגבי עדשה. מה הטוח שאת מחפשת?
לרוב הצלמים 24-70 חשובה יותר מ70-200.

בכל מקרה צמצם 4 הוא לא מהיר במיוחד.
הייתי מעדיף עדשות מהירות יותר- אפילו פריים לא מיוצבות.

• הוסף לסימניות
תודה על הכיוון שנתת לי.
המטרה של הצילום היא לבנתיים בעיקר צילומי חוץ וצילומי מוצרים, איזה טווח מ"מ ישרת את המטרה?

• הוסף לסימניות
צילומי חוץ- אני עברתי מפריימים (85+135) ל70-200 בגלל שאני עובד תחת לחץ זמן. הרבה פעמים כלות מאחרות ואני חייב להוציא בדקות ספורות עשרות תמונות מגוונות.

לו נניח הייתי מצלם משפחות ברגוע- הייתי נשאר עם פריימים.

צילומי מוצרים? בגדול עדשת מאקרו עדיפה. תלוי איזה מוצרים ואיזה גודל.
כמובן שעדשה כמו 100 מאקרו יכולה לשמש גם כטלה קצר לצילומי משפחה.

• הוסף לסימניות
ואיזה מפתח צמצם עדשת ה70-200 שלך?

כי קיימת גם עדשה כזו בצמצם f\2.8 אבל המחיר שלה גורד שחקים 10,000+ש"ח

• הוסף לסימניות
יש לי את ה2.8 IS II - ההיא שמגרדת את ה9000 (אין יותר יקרה ממנה בטווח הזה).
אם אין לך את הלחץ זמן ויש לך נחת בצילום- לא הייתי הולך עליה. אלא על פריים מהירה קלה וזולה יותר. 135/100/85

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה