בקנית מחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים גם לגרפיקה ואחרי חיפוש בפורום יש לי כמה שאלות ואודה מאד לכל תשובה ועזרה:

1. בהודעה הזו הדריכו מה צריך לבדוק. הבעיה היא שלא מצאתי איפה לבדוק. (למשל לבדוק את האות בסיומת של המעבד ולא ראיתי אף אחת מהאופציות) זה אמור להיות רשום ברשימת הרכיבים?
2. האם מומלץ לקנות דרך אמזון או שיש בעיות עם אחריות וכו' ואם כן, איזו חברה הכי מומלצת לקניה ?
3. איך קוראים לרכיב שמאפשר להכניס סים של קליטת אינטרנט ( כמו בנטפרי), כדי שאדע לחפש אותו.
ומי שמסכים להציץ על הדגם הזה ולומר מה דעתו, אשמח.

תודה רבה על כל תשובה!

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לרשום תקציב

דגמי הU היא בעלות ביצועים נמוכים בדרך כלל

שימו לב! האשכול המקושר הוא נכון ל2013 !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;n5069609:
הייתי ממליץ לרשום תקציב

דגמי הU היא בעלות ביצועים נמוכים בדרך כלל

שימו לב! האשכול המקושר הוא נכון ל2013 !
תודה על התגובה!

עד 1000 דולר(באמזון). ושוב, מה דעתכם על קניה שם?
רוב המחשבים שהופיעו בחיפוש עם הדברים שידעתי לחפש I7 וכו' , היו סבירים מבחינת המחיר הבעיה היא שאין לי מושג במה להתמקד...
יש דגם מומלץ? חברה?

תודה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמחשב למי שהוא לא טכנאי ומתמצא ברכיבים לא כ"כ כדאי לקנות באמזון או בחנות שמוכרת בלוק של מחשב.
כי הם בד"כ דוחפים את הרכיבים שהם מרויחים עליהם...
כי לא שווה המחשב שצריכה עורכת סרטים לגרפקאית או למקלידה.
וטכנאי יכול להרכיב לך מחשב עם הרכיבים שטובים לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;n5070063:
אני חושבת שמחשב למי שהוא לא טכנאי ומתמצא ברכיבים לא כ"כ כדאי לקנות באמזון או בחנות שמוכרת בלוק של מחשב.
כי הם בד"כ דוחפים את הרכיבים שהם מרויחים עליהם...
כי לא שווה המחשב שצריכה עורכת סרטים לגרפקאית או למקלידה.
וטכנאי יכול להרכיב לך מחשב עם הרכיבים שטובים לך.

כאן מדובר על נייד.. בדר"כ כמו שהוא מגיע מהיצרן ככה הוא.
רק מה שצריך לדעת מה לבחור וזה בדיוק מה שהיא שואלת.

mich

מחשב שיתאים לגרפיקה זה קצת באוויר.. מדובר בחובבנות או במקועי?
ואם מקצועי אז התקציב נמוך מדי.

בגדול מעבד I7 בסדרת U גם טוב.
8-16GB
מומלץ/גם קשיח SSD.
וכרטיס מסך מקצועי.

המפרט ששלחת אמנם מכיל I7 ו8GB אבל הוא בלי SSD ובלי כרטיס מסך מקצועי.
לגבי האחריות מדובר בDELL והאחריות הוא בינלאומי.

עדיין, גם מאינטרס אישי :D מומלץ למי שפחות מכיר חומרה לרכוש בארץ אצל טכנאי בליווי אישי.
ניתן כמובן לפנות גם אלי בין היתר בפרטי או במייל lamdan.yadan בג'ימייל.

בהצלחה בכל מקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה