דרוש מידע בקע - האם מותר לעשות התעמלות?

• הוסף לסימניות
מי יודע?
האם מותר לעשות התעמלות ולהפעיל את שרירי הבטן, כשיש בקע?

אשמח לשמוע מנסיון.

תודה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמותר אבל לא בטוחה
נראה לי בעיקר יש בעיה אחרי הניתוח

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• הוסף לסימניות
יש תרגילים שאסור לעשות!!
יש תרגילים שמותר ומומלץ
לברר טוב
חבל לגרום נזק!

• הוסף לסימניות
הכי כדאי, לפני כל שיעורי ההתעמלות לעבור ניתוח לתיקון הבקע.
ככל שאת תעברי את זה מוקדם יותר עם בקע קטן יותר, ההחלמה תהיה מהירה וקלה.
מנסיון רב ניתוח חירום עם בקע ענק - חויה מזעזעת ואישפוז ארוך.
ניתוח מוזמן עם בקע קטן - אישפוז יום יומיים, ומיד חוזרים לתפקוד.

• הוסף לסימניות
מומלץ יעוץ מקצועי רפואי שמכיר את המקרה שלך!
שוה ביקור אצל רופא משפחה
במכבי ישנה אפשרות להתיעץ עם הרופא דרך האתר.

• הוסף לסימניות
בתרגילי בטן יש תרגילים מיוחדים למי שיש לה בקע
יותר מזה לא הייתי כותבת כאן כי א"א לקחת אחריות אם יבינו אותי נכון ויבצעו נכון
אגב, בקע זו גם הסיבה שאישה יכולה להיות מאוד בכושר ולהתעמל המון ולהיות רזה ולהשאר עם בטן...
תכלס להתיעץ עם רופא וללכת להתעמל רק איפה שיש מורה מקצועית עם מספיק ידע, לידע אותה ולפעול לפי ההנחיות שלה

• הוסף לסימניות
אסתי ב. לכל אישה כמעט אחרי לידה יש בקע קטן, את לא מתכוונת שכולן תלכנה לניתוח....
ניתוח עושים רק במקרה רציני של רווח של 8 אצבעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה