בקרוב אצלך...

• הוסף לסימניות
ברמה!

• הוסף לסימניות
נחמד.
בתמונה הראשונה, יש חוסר חדות או התמקדות על פריט מסויים.
בתמונה האמצעית, יש בוהק מעצבן את העין.
בתמונה האחרונה, לא מסתדר לי הפירות שבסלסלה ל....ניר אפיה.

לפעמים חשוב שבמראה התמונה בלבד, אבין את מטרת האריזה.

• הוסף לסימניות
דבורי מהמם, מקצועי ביותר... עריכה מושכת עין
*רק בשלישית -נכונה ההערה של שלמה, לא כ"כ מתאים לנייר אפיה

• הוסף לסימניות
ואווו! תמונות מדהימות, גורמות לחווית קניה מהנה. העיצוב גם הוא נותן להן כבוד ומשלים אותן יפה. (אם כי הייתי מחליפה פונט).

השימוש במקרונים מצא חן בעיני... איזו רמה ;)

ו-שלמה, לא שמעת על עוגות פרי ודומיהן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;1050013:
...שלמה, לא שמעת על עוגות פרי ודומיהן?

מכיר עוגות פרי.
אבל לא חושב שזו הגדרה של ניר אפיה. (אלא אם זה משהו שמיוחד לעוגות פרי, ע"ד שקית "קוקי")
יש לי רעיון בשבילך, תראי לילד (בד"כ הילדים קונים במכולת ) את האריזה ותשאלי אותו, למה מיועדת האריזה הזאת.

הערת אגב, כל דבר שצריך להסביר מה בתמונה, יש בה פספוס של מסר.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות עם עיצוב גרפי יפה,גם הגרפיקה שלך?

• הוסף לסימניות
לא הגרפיקה ולא הסטיילינג שלי,רק הצילום.
כל ההחלטות של מה ואיך שייכות לסטייליסטית,המעצבת הגרפית ורצון הלקוח.
למיטב הבנתי מאחר שהמוצרים האלה הם מוצרים קיימים ומוכרים לא היה צורך להראות בתמונות את המוצר(כמו שכתבתם שהתמונה של נייר האפייה לא ממש מובנת)
אלא ליצור תמונה מגרה שקשורה ומזכירה את העניין ומושכת את העין והמחשבה.
בניילון נצמד להזכיר את הירקות החתוכים שנשארים בסוף בישול והכנת אוכל ובמפות ניילון את אוירת השבת וכו'
תודה רבה על כל התגובות.

• הוסף לסימניות
התמונות מקסימות!
מפריע לי השטח המת בתחתית כל התמונות והחיתוך בחלק העליון.
במיוחד באריזה של הנייר אפיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1050852:
....כמו שכתבתם שהתמונה של נייר האפייה לא ממש מובנת)
....

אף אחד לא אמר שצריך לצלם רק נייר אפייה.
כוונתי הייתה בזה שלצלם מוצרים שהמכנה המשותף שלהם הוא נייר אפיה, או שלצלם סתם מוצר בתוך נייר אפייה.
את עשית "רק" את הצילום. אז נתמקד "רק" בצילום מבחינת זוית המוצר, עומק שדה נכון.

• הוסף לסימניות
לפני שבוע הסתובב פה בורקס של אחינועם על נייר אפיה,משהו כזה היה אולי מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה