כללי בקרו להנאתכם.

• הוסף לסימניות
כל ביקורת תתקבל באהבה.

קבצים מצורפים

• כי הרבת טובות אלי.jpg
    KB 827.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
למה צריך ביקורת ?? זה יפה מאוד!
רק בקרדיט הייתי מורידה את המילה סטודיו-זה ברור...

• הוסף לסימניות
מפריעה לי ההשתלבות ברקע בין הפסים הורודים ורקע הכתמים החומים. בעצם, זה לא משתלב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zb;754180:
למה צריך ביקורת ?? זה יפה מאוד!
רק בקרדיט הייתי מורידה את המילה סטודיו-זה ברור...

תודה רבה.
כיוון שאני מלמד במדרשה הנ"ל, ואני זקוק שיכירו אותי גם בתור גרפיקאי עם "סטודיו".

• הוסף לסימניות
יפה מאוד רק הערה קטנה תנסה לצמצם שורות זה נראה לי מדי צפוף לאורך כל המרכז (לדוגמה את ה4 שורות של שמחה להזמין אפשר לצמצם ל2 כבר יהיה קצת יותר מרווח

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי מאוד את השילוב בין החום ה"חומרני" לבין הורוד הטהור והזך, לדעתי זה משדר המון! גם הפונט התנכ"י מתאים את עצמו יפה מאוד לסגנון.
הבנתי שזה ערב במלאת ט"ו שנים? אם כן אולי כדאי לכתוב איזה איפ'שהו בתוך הטקסט.
בכלליות, זו מודעה יפה, מושכת ומביעה!

• הוסף לסימניות
הרבית צריך י'

• הוסף לסימניות
יפה!

הפריע לי שהשם של האמנית, 'טל בריל' מתחבר עם השורה שמעליה,
סתם הוא מידי גדול ולא נראה טוב בעין,
לדעתי כדאי להקטין ולישר עם השורה למעלה.

• הוסף לסימניות
להקטין כמה שאפשר את הטקסט...

זה קצת חונק את המודעה.

אולי יתן קצת אוויר- כי המודעה בכללי יפה.

• הוסף לסימניות
יפה
לא כל הטקסט חייב להיות גדול.
ויש פה 4-5 פונטים, שזה המון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;754371:
יפה
לא כל הטקסט חייב להיות גדול.
ויש פה 4-5 פונטים, שזה המון.

תודה רבה. האמת שיש כאן 3 פונטים ששניים מהם מאוד על בסיס דומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה