- הוסף לסימניות
איך אפשר לברר עם באמת יש להם משלוחים לארץ, וכמה עולה משלוחאני משערת שלאה מזמינה לארה"ב ומישהו מביא לה. גם אני ככה.
אבל יש להם גם משלוחים לארץ למיטב ידיעתי
בזמן ההזמנה מכניסים כתובת בארץ.
תודה רבה
איך אפשר לברר עם באמת יש להם משלוחים לארץ, וכמה עולה משלוחאני משערת שלאה מזמינה לארה"ב ומישהו מביא לה. גם אני ככה.
אבל יש להם גם משלוחים לארץ למיטב ידיעתי
בזמן ההזמנה מכניסים כתובת בארץ.
איך את מזמינה מלולו לארץ??איך אפשר לברר עם באמת יש להם משלוחים לארץ, וכמה עולה משלוח
תודה רבה
נצטרך לחכות שמישהו שמדבר אידיש/אנגלית יעזור ליאיך את מזמינה מלולו לארץ??
אני הזמנתי בקנדה ומישהו הביא לי
אם תרצו לברר על משלוחים לארץ
זה מספר הטלפון שלהם8777995858
את צריכה להוסיף את הקידומת שאיתה את מחייגת לחו"ל וכן 1
הם עונים באנגלית ובדרך כלל גם באידיש.
כמה עלה לך משלוח?איך את מזמינה מלולו לארץ??
אני הזמנתי בקנדה ומישהו הביא לי
אם תרצו לברר על משלוחים לארץ
זה מספר הטלפון שלהם8777995858
את צריכה להוסיף את הקידומת שאיתה את מחייגת לחו"ל וכן 1
הם עונים באנגלית ובדרך כלל גם באידיש.
איך אפשר לברר עם באמת יש להם משלוחים לארץ, וכמה עולה משלוח
משום מה זכור לי שבעת ההזמנה מכניסים כתובת בארץאיך את מזמינה מלולו לארץ??
returns.lulukidsclothing.com
רובם לא עושים משלוחים לישראל. לא שמתי לב שהדיון עבר למשלוחים לישראל.השאלה אם כל האתרים האלו עושים משלוח לישראל?
והאם צריך לשלם מכס בארץ?
לכן אני מתלבטת האם העסקה יוצאת במחיר שפוי או שכל ההוצאות מסביב מיקרות מאוד
אשמח לקבל קישור לאתר של גס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //