בקשה בקשה דחופה!!! כנסו והשפיעו למען יהדות ארה"ב!!!

• הוסף לסימניות
חסום בנתיב:(
בטפרי&חותם פתוח!
@יעקב דב אתה בטוח שהם לא יכולים לגלות את זה שהחותמים המציאו את המספרים והם כלל לא אזרחי ארה"ב?
אולי אם יגלו את זה הם כבר יתייחסו לא ברצינות לכל החתימות, וזה יביא רק נזק ולא תועלת?
לא נשמע לי שבודקים כל עצומה מי החותמים...

• הוסף לסימניות
@יעקב דב אתה בטוח שהם לא יכולים לגלות את זה שהחותמים המציאו את המספרים והם כלל לא אזרחי ארה"ב?
אולי אם יגלו את זה הם כבר יתייחסו לא ברצינות לכל החתימות, וזה יביא רק נזק ולא תועלת?
לא חתמתי, מסיבה זו.
המספרים זה מיקוד אין קשר לאזרחות , אם כבר אפשר לגלות דרך השם וזה כבר חסר היגיון.
לא חתמתי, לא בא לי לשקר
לשקר מה???
בכל מקרה , המיקוד 08701 זה של לייקווד ניו ג'רזי

• הוסף לסימניות
לא חתמתי.
אבל כן שלחתי לכמה שאני מכירה שיכולים לחתום בלי שיעורר חשד...
אין לי מושג אם יחתמו, אבל אני לפחות אעשה השתדלות...

• הוסף לסימניות
יש בארץ יותר מ350 אלף אמריקאים שזה נוגע בעצם גם להם כך שלא אמור להיות שום בעיה בחתימת העצומה מהארץ.
לא חתמתי, לא בא לי לשקר
לא הבנתי מה הקשר, איזה שקר?!
לא חתמתי, מסיבה זו.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
חתמתי
עם zip code אמיתי
לדעתי יש מקום לשאלה אם מי שאיננו אזרח יכול לחתום.
תארו לכם שמישהו יפיץ לינק באתר עצומה לתחבורה ציבורית בשבת, וכל הרפורמים בארה"ב יחתמו עליו....
גם לא פשוט לי שאסור אבל שאלה וודאי יש כאן...

• הוסף לסימניות
חתמתי
כל יפי הנפש שלא משקרים את הגויים שהתחייבו לממן גם לאחיכם היהודים-
תמיד אתם כאלה רעים אנוכים ואגואיסטים?
תתפלאי יש המון אנשים שלא משקרים לא את הגויים ולא את היהודים.
וכאן צריך מוצר שנקרא סייעתא דשמייא.
ושוב כמו שכתבתי אם יש הוראה מרב שמותר אז אכן תיהיה הסייעתא דשמיא. אבל אם לא אנחנו יורים לעצמינו ברגל, כי מחר כשיפתחו עצומה על כל נושא הם יבינו שזה לא אזרחים ולא יתייחסו ברצינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה