השלך על ה' יהבך
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
חתמתי
כיון ששאלת - ברוך ה' לא זכור לי דבר כזה.מתי שמגיע לעסקים וכסף שלך אף פעם לא שיקרת? לילד שלך לא שיקרת? בבית כנסת לא שיקרת סתם ככה????
איך?חתמתי פעמיים!
אל תהיה צדיק הרבה, שים לב:לא חתמתי, לא בא לי לשקר
אתה יכול להביא חיים !!! כן זה לא עולה כסף פשוט שתי דקות מזמנך.
תאר לעצמך שכל הרפורמים בישראל יחתמו עליו... ,בקיצור השאלה היא לגופה של עצומה.לדעתי יש מקום לשאלה אם מי שאיננו אזרח יכול לחתום.
תארו לכם שמישהו יפיץ לינק באתר עצומה לתחבורה ציבורית בשבת, וכל הרפורמים בארה"ב יחתמו עליו....
גם לא פשוט לי שאסור אבל שאלה וודאי יש כאן...
כתבתי בסוף רק 1 זה עושה משהו.תכניס את המספר הזה 11206
שתי כתובות מייל אני ואשתי...איך?
אז הרב שטיגליץ עכשיו שאתה יודע שזה מותר כי זה לא 'רק' לאזרחי ארצות הברית בא נראה שאתה חותם!כיון ששאלת - ברוך ה' לא זכור לי דבר כזה.
אבל באמת לא קרה לי נסיון גדול בזה. ברוך ה'.
וכי אתה משקר לילדים שלך? משקר סתם לאנשים?
מסתמא גם אתה לא. אולי עבור כסף אתה משקר, אבל עליך לדעת שזה לא רק פגם במידות אלא איסור דאורייתא, להרוויח ממון משקר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים