עזרה בקשה דחופה להלילה - מטען נייד HP להשאלה מבני ברק והסביבה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
מבקשת בשביל @גאולה דהאן
היא חייבת את זה ממש בדחיפות להלילה.

'אנחנו מחפשים בדחיפות להשאלה מבני ברק והסביבה
מטען למחשב נייד HP
דגם ELITE BOOK 840
דחוף להלילה.
וכן, אם משהו מכיר את מספר הטלפון של טכנאי המחשבים בשם אבי וייס מבני ברק

נודה ממש למי שיוכל לעזור'

המספר שלה: 054-8450582
או תרשמו כאן(או בהודעה פרטית) ואעביר אליה.

תודה מראש
ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש לי אני בביתר עלית [אם שווה לכם להגיע.. אני רואה שאתם מבני ברק..]
מטען חדש כמעט לגמרי
קנינו ואחרי קצת זמן המחשב שבק חיים ואין מה לעשות עם המטען...
עלה לנו 200 בערך
מוכנה למכור ב100
או להשאיל לערב אחד

• הוסף לסימניות
יש לי אני בביתר עלית [אם שווה לכם להגיע.. אני רואה שאתם מבני ברק..]
מטען חדש כמעט לגמרי
קנינו ואחרי קצת זמן המחשב שבק חיים ואין מה לעשות עם המטען...
עלה לנו 200 בערך
מוכנה למכור ב100
או להשאיל לערב אחד
תודה רבה!
פונה באישי

נשמח בכל אופן אם יש למשהו מבני ברק
יעזור מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה