כללי בקשה דחופה לזיכוי הרבים: עימוד של תפילת ערבית

• הוסף לסימניות
שלום לכולם:
אני צריך עזרה דחופה אם מישהו/י יכול לעמד לי בעמוד אחד את תפילת ערבית לחול אבל מה שהכי חשוב זה שאני צריך רק את מה שמתפללים יום יום בלי שום תוספות כמו: יעלה ויבוא על הניסים וכד'. מדובר פה בזיכוי הרבים גדול, אני פשוט מתעסק אם חברה' מתחזקים שאין להם מושג בתפילה ברמות מזעזעות... ואם אני לא יתן להם טקסט מדויק מה הם צריכים לומר אין שום סיכוי שהם יתפללו וחבל...
לכן כל מי שמתעסק עם עימוד יכול לזכות למצוות זיכוי הרבים ענקית!
מה שאני רוצה זה: בעמוד A4 תפילת אשרי של מנחה ואח"כ את כל ערבית כולל שמונה עשרה ותפילת עלינו לשבח. ממש תודה!

מצ"ב לינק לתפילת ערבית

http://www.onlinesiddur.com/maar/ashk/text.php

• הוסף לסימניות
אני כמו נתיבי נא להוריד לי הטקסט!

• הוסף לסימניות
והכל בעמוד A4 אחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;374601:
אני כמו נתיבי נא להוריד לי הטקסט!

בבקשה: וכל הכבוד על הרצון!

קבצים מצורפים

• מנחה וערבית.rar
    KB 10.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;374607:
והכל בעמוד A4 אחד?
אם אתה חושב שיותר נח לקריאה שזה יהיה ב 2 עמודים ואז אני ידפיס את זה דו-צדדי בשמחה. אני פשוט רוצה שיהיה לי קל להדפיס

• הוסף לסימניות
הטקסט בלינק לא מנוקד טוב (חסרים המון חולמים וניקוד ב-'ש')

• הוסף לסימניות
עימוד פשוט מאד.
יתכן שישנה טעותים (חוץ מטעותי הטקסט והניקוד) מפני מהירות העימוד.

קבצים מצורפים

• ערבית.pdf
    KB 465.8 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
אני רואה הקדימוני ועשו כבר את העבודה.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;374626:
אני רואה הקדימוני ועשו כבר את העבודה.
יישר כח!
עוד לא...
ההודעה נערכה והוסר התוכן כך שעדיין אפשר

• הוסף לסימניות
בר מזל - יצא ממש יפה. מדובר בפרנקריהל של פונטביט, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;374641:
לא הוסר כלום!
ממש סליחה!!!!
משום מה מקודם לא ראיתי שמצורף את הקובץ הזה!

כל הכבוד ממש תודה תזכה למצוות!

2 ההערות אם אפשר 1. כותרת לתפילת מנחה - "תפילת מנחה" 2. אם אפשר להוריד את מודים דרבנן (כמה שזה נשמע לא יפה, אבל אם הוא יהיה ככה הם יגידו אותו על הסדר :()
אם זה אפשרי אולי כדאי לשים את כל התוספות בסוף אחרי עלינו לשבח :)

• הוסף לסימניות
בבקשה!

קבצים מצורפים

• ערבית.pdf
    KB 466 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;374793:
ממש תודה על כל המאמץ!!

החומר כבר הודפס (אמנם לפני העידכון שלך:() וכבר ביום ראשון יעמוד לרשות המתפללים. אולי אני ידפיס עוד עם השינויים!

תזכה למצוות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה