בקשה דחופה לפורים הבעל"ט!

• הוסף לסימניות
1. בתי (בת 9) רוצה להתחפש עם עגלה כלשהי (שנה שעברה היא היתה אחות בתינוקיה) או על קורקינט... יש רעיונות?

2. יש למישהו תמונה של שַמָש סליחות?

3. יש למישהו את השיר / דקלום: "ישראל עם קדושים השכימו לסליחות..."?

תודה רבה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינתיה;1528656:
1. בתי (בת 9) רוצה להתחפש עם עגלה כלשהי (שנה שעברה היא היתה אחות בתינוקיה) או על קורקינט... יש רעיונות?

1. מוכרת תותים. הבת של חברה שלי התחפשה לזה והיתה לה עגלה עם סלסלאות שקופות מלאות בתותים מפלסטיק. חמוד ביותר.
2. מוכרת כעכים. באותו רעיון.

חני

• הוסף לסימניות
[QUOTE

1. מוכרת תותים. הבת של חברה שלי התחפשה לזה והיתה לה עגלה עם סלסלאות שקופות מלאות בתותים מפלסטיק. חמוד ביותר.

חני[/QUOTE]

איפה אפשר למצוא תותים מפלסטיק?
אני מחפשת לבת שלי.
וגם, כובע לבן או עם תותים שאוכל לשדרג לה את התחפושת של נערת תותים. (זה מגיע עם סרט שפחות אהבתי)

• הוסף לסימניות
שתתחפש לנעליים בזול
אצלנו הוא להיט חם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1529178:
שתתחפש לנעליים בזול
אצלנו הוא להיט חם.

ולא לשכוח לצרף את המגהפון שלו, ועוד יותר מהמם יהיה לבקש ממנו להקליט את עצמו , הוא יהנה מאד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה