כללי בקשה דחופה - פונט תצפית- סגרתי את החבילה והלקוחה רוצה!

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים- בשביל זה יש פורום
מי שיכול לשלוח לי אודה לה מאוד.
מוכנה לשלם עליו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הכי פשוט (וחוקי) לקנות מהחברה עצמה.
לא נראה לי שמותר לקנות ממי שקנה...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות פונט אחד?

פליז !!!

• הוסף לסימניות
אפשר אז הלואה ...

• הוסף לסימניות
כן אפשר לקנות פונט אחד
לא א"א להלוות לך :( מצטערת
הלקוחה רוצה שתשלם
או אפשר למצוא חלופה

• הוסף לסימניות
מתוקה תודה על העזרה. אני עיצבתי הזמנה לחתונה לבחורה קשת יום.
ולא לוקחת כסף - כסף זה לא הכל בחיים!!!
אולי את מכירה כתב דומה לזה - בחינם.

• הוסף לסימניות
יש פה הרבה שהיו שמחים לעזור לך
חוקית זה אסור....
אז לא הכל כסף בחיים, אבל הקנס על זה יכול להגיע לכמה אלפי שקלים, ואנשים שכסף לא גדל להם על העצים נזהרים :)

לא יודעת ליעץ לגבי משהו דומה וחינמי.
בהצלחה רבה וכל הכבוד על ההתנדבות!

• הוסף לסימניות
וגם הלכתית יש כאן בעיה קשה

• הוסף לסימניות
חסד הוא מצוה עצומה, אך צריך ליזהר ממצוה הבאה בעבירה.

• הוסף לסימניות
להטיף מוסר כולם ב"ה רבנים/יות.
לעזור -????
זה לא המקצוע שלי לכן אין לי את המאגר החדיש!
ביקשתי פונט דומה!
בכל אופן הסתדרתי ב"ה .תודה לכל העוזרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה