בקשה בקשה הזויה?!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני זקוקה למישהו עם מסגרת של 28 אלף ש"ח בכרטיס האשראי לצורך ביצוע עסקה.
כנגד זה אקים הו"ק בנקאית שתרד במקביל באותו יום.
מי שיכול שיפנה אלי לכתובת: geulayourvoice:)gmail.com
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למישהו עם מסגרת של 28 אלף ש"ח בכרטיס האשראי לצורך ביצוע עסקה.
כנגד זה אקים הו"ק בנקאית שתרד במקביל באותו יום.
מי שיכול שיפנה אלי לכתובת: geulayourvoice:)gmail.com
תודה רבה!!
זו שאלה ששואלים חברים מאד קרובים, אולי זה נכון לגבייך פה.... תעדכני אם מצאת - זה יהיה יותר הזוי מהבקשה.

• הוסף לסימניות
זו שאלה ששואלים חברים מאד קרובים, אולי זה נכון לגבייך פה.... תעדכני אם מצאת - זה יהיה יותר הזוי מהבקשה.
גם חברים קרובים, זו בקשה מאוד מאוד לא פשוטה.
זה יותר בקשה לבנק, גמ"ח, והורים.

• הוסף לסימניות
לענ"ד אפשר פשוט להציג זאת כהלוואה עם אחוזי ריבית, במידה ויש היתר עסקה.

• הוסף לסימניות
אין לי מסגרת כזאת ואני לא מכיר את הגברת הנ"ל אבל לכל התוהים. עם בדיקה סבירה הייתי עושה זאת עבור כל חבר שלי.

• הוסף לסימניות
אין לי מסגרת כזאת ואני לא מכיר את הגברת הנ"ל אבל לכל התוהים. עם בדיקה סבירה הייתי עושה זאת עבור כל חבר שלי.
אם כבר כתבתם,
לי זה היה פשוט שהייתי עושה את זה
לכן העזתי לבקש (:
אבל, לא משנה
כשם שפרצופיהם שונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה