כללי בקשה - המרת קובץ מקורל x3 לקורל 11

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ ששמור בקורל x3, ואני פה ליד מחשב עם קורל 11, משהו יכול להמיר לי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תשלח אותו. אני מקווה שאין בו טקסט.

• הוסף לסימניות
אין מתנדב כשאין קובץ.
בפעם הבא כדי לקצר תהליכים מעלים את הקובץ (גופנים לCURVES) ומחכים לתשובה מהירה...

• הוסף לסימניות
תודה, כבר היה מתנדב. בפרוג לא שיך שלא...
ולא העליתי את הקובץ כי הוא שוקל יותר מ-20 מגה.
ואל דאגה, לא הייתי מעלה קובץ עם פונטים פתוחים...

• הוסף לסימניות
1) נכון, ב"ה. בפרט היום על מעל 1000 חברים והלוגו החדש :)
2) אפשר להעלות עם לינק לאתר שיתוף קבצים (כמו ששלחת למתנדב).
3) לא דואג, פשוט לחסוך בזמן.
4) כתבתי בשביל פעם הבא. הבנתי כבר שהסתדרת.
5) תתקין שם X3

• הוסף לסימניות
מיד ניסיתי להתקין קורל x4 מהאתר, רק שפס ההורדה במחשב פה חלש להחריד, וזמן הורדת קובץ התקנת הקורל היה למעלה מ-3 שעות.. כך שלהעביר את הקובץ דרך סקייפ היה מהיר יותר.
זה לא מחשב שאני יושבת עליו בד"כ, כך שלא צפיתי מראש בעיה כזו...
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
כי אין לו קורל X3, או X4 כדי לעשות את זה.
וודאי שאם היה לו קורל בגירסה מתקדמת יותר הוא היה עושה את זה.
הרי זה לא אינדיזיין...

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה עצוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה