כללי בקשה | המרת קובץ פריהנד לeps או אילוס'

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כרגע אין לי פריהנד, ועלי לפתוח קובץ ישן, כדי לעלות על העיצוב שלו. אם יש מישהו שיכול לפתוח לי את הקובץ, לסגור כeps או להעתיק לאילוס' ולשלוח לי חזרה, אודה מאוד מאוד!!!

אם אפשר לצרף כתובת.

תודה.

• הוסף לסימניות
place באילוס ותקבל את הקובץ פריהנד, וקטורי למהדרין.

רק צריך לעשות לינקים מחדש לתמונות.

• הוסף לסימניות
אריאלס
אולי באמת תסביר לי למה פעם זה הצליח, וכעת איני מצליחה, וזו הסיבה שלא שמרתי את ההתקנה של הפריהנד למחשב החדש, כי הייתי בטוחה שזה מיותר. ופתאום cannot place .

ולאורלי, מן השמים תבורכים

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 108.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בבקשה
בכל האופציות...

עשה קצת בעיות כי אני עובדת על מק אבל הסתדרתי...

קבצים מצורפים

• orli_2-1.ai
    KB 30.6 · צפיות: 28
  • orli_2-2.ai
    KB 33 · צפיות: 11
  • orli_2-3.ai
    KB 98.7 · צפיות: 15
  • orli_2-4.ai
    KB 54.2 · צפיות: 21
  • orli_2-5.ai
    KB 87.5 · צפיות: 12
  • orli_2-6.ai
    KB 173.2 · צפיות: 19
  • orli_2-7.ai
    KB 175.6 · צפיות: 12
  • orli_2.pdf
    KB 202.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הקבצים האלו גם הם ממק במקור,
אלפי תודות!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה