בקשה - חסד, אם את מאיירת ומוכנה להתנדב

• הוסף לסימניות
למגזין מיוחד שיחולק בתפוצה רחבה בעיר ב"ב למטרת קודש לש"ש
דרושה מאיירת בהתנדבות
כמובן ששמה יפורסם פלוס טלפון.
מי שמוכנה בבקשה לשלוח שם וטלפון למיל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
(לא להשאיר כאן)
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
דרוש אדריכל לבניית הקומפלקס של עמותת 'חסד ייבנה' (ע''ר). תמורת פרסום שמו, ואפילו, לא תאמינו, הטלפון שלו! כל הקודם זוכה- מלאי המבנים מוגבל.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG-20161204-WA0037.jpg
    KB 265.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
זה לשם שמים, מי אמר שהם מרויחים מזה?
אם כן זה כבר משהו אחר..
אבל אם לא ומישהו רוצה לנדב את הכישורים שה' נתן לו להשתמש לזיכוי הרבים אז זו הזדמנות. זו לא עבודה קשה כמו אדריכל..
יצא לי לחשוב על זה, שב"ה ה' נתן מתנה, שלא כולם קיבלו, אז מה אני יכולה לתרום בו (אני עדיין לא צריכה לפרנס ) אז לדוגמא שמעתי על סניף של ערכים שממש חסר להם כסף, והצעתי את עצמי לעצב מודעות פירסום להרצאות שהם מארגנים שם. (זה גם התחום שלי שב"ה אני טובה בו)
ותאמינו לי יש לי הרבה סיפוק.. באיזשהוא שלב הם רצו לשלם לפחות קצת אז אמרתי שיחשיבו כל מודעה כאילו תרמתי את הסכום הזה לאירגון.. (חבל שלא ביקשתי יותר, הייתי תורמת יותר:p)
קיצער, שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

• הוסף לסימניות
אותי
הקפיץ
שההודעה מיועדת ל
מאיירת.
לא מאייר, מאיירת. המממממממ.
אם זה כל כך לגיטימי, למה לא גבר? הא?
אולי כי יש יותר סיכוי בעיני המפרסם שנשים יקבלו בהכנעה את התנאים האלה? כי ככה הוא רואה מאיירות? או נשים?
...
........
לא, אין מצב שהוא עד כדי כך נמוך. לאאאא.

• הוסף לסימניות
אותי דווקא עיצבן שלא כתבו בס"ד בתחילת ההודעה.

לענייננו, אני חושב שהמטרה כנראה באמת טובה, ולא באה מתוך זלזול, אלא שההודעה מנוסחת לא טוב. כאילו אתם עושים למאייר טובה ולא להיפך...

• הוסף לסימניות
חברים אתם קצת מגזימים,
אמנם הניסוח (למה באמת זה מכוון למאיירות ולא למאיירים?) והגישה הכללית לא הכי מעודדים שיתוף פעולה אך זו הצעה לגיטימית לגמרי.
זו הזדמנות למאיירים מתחילים לקבל חשיפה ולעשות חסד - ולמגזין להעשיר את התוכן בעזרת אמנות העבודה שלנו. שני הצדדים מרוויחים.

מדובר בפנייה שלא פוגעת ולא במאום בכבוד המקצוע שלנו, אם כבר להפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2470725:

מה הקשר?
תגיעי לאזורי הבילוי ותראי עשות צעירים מנגנים בלילות במסעדות בתמורה לכוס בירה [גם זה לא תמיד]
ובזכות לפזר כרטיסי ביקור שלהם על השולחנות,
הם מנגנים בפני כמה עשרות אנשים חינם וחולמים שזה יוביל אותם בסוף לעשות את קיסריה...

אף פעם לא הבנתי למה בקשות מהסוג הזה גורמות כאן לאנטי
[ואל תגידי לי שזו הפרנסה שלך כי כל התורמות והתורמים בכל תחום נותנים כסף, ידע או מוצרים שהבסיס של זה זו הפרנסה שלהם]

• הוסף לסימניות
תגובה ליעל וליואל
אל דאגה. גם עבדכם הנאמן ביצע ומבצע עד היום פרוייקטים בהתנדבות מלאה / חלקית - למטרות קדושות למיניהן. לא על כך הקצף. מרגיזה אותי ההזדאאמנותתת! מטוררפפפתתת, שלא תחזוררר!! כן, את לא חולמת מאיירת יקרה.! אנחנו מוכנים לזכות אותך וכו'... :)
מקווה שמובן.
הבאתי את ההשוואה לאדריכל, כי לכולם ברור שצריך לשלם על שירותיו. ואם הוא מתנדב - אז כל הכבוד לו. משום מה כשזה מגיע לאיור... לא יודע מה השתנה בדרך. באמת שלא.
אסאך הצלוחעס לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2471885:
אותי
הקפיץ
שההודעה מיועדת ל
מאיירת.
לא מאייר, מאיירת. המממממממ.
אם זה כל כך לגיטימי, למה לא גבר? הא?

אני חייב להסכים איתך. זה קורה פה המון שמחפשים מאיירת.
זה יכול לקרות מכל מיני סיבות.
או העדפה של מפרסמת הבקשה להתעסק מול אישה, כי היא אישה בעצמה וככה נוח לה.
או מחשבה לא טהורה שמאיירת היא יותר פרייארית.
או כי אולי מאיירת מצטייר אצל אנשים מסויימים כטובה יותר בסגנונות מסויימים...

איזו סיבה שזו לא תהיה, אני בטוח שמודעה כמו: "דרוש מאייר" לא תעבור בשתיקה...

ד"א, אני די בטוח שהולך להפתח פה שרשור מטורף של 2000 מודעות ו15,000 צפיות, עם הרבה אמוציות... אז אני רוצה להזכיר שהנושא כבר נגרס די והותר. אני חושב שזה לגיטימי לתת איורים חינם לעיתון כדי להתקדם, לא שיצא לי.

אך ברור שמנסחת ההודעה על "הזדמנות חד פעמית" חטאה מאד בלשונה וזלזלה מאד בכובדן של המאיירות שתפננה אליה וכבר הנחיתה אותן לעמדה מאד נמוכה מולה.
יש דרך לבקש טובות, גם אם הצד השני מרוויח מהן. וכן, זה לבקש טובות לכל דבר! יש מספיק עיתונים שישמחו לקבל איורים חינם, ואת לא עושה טובה לאף אחת.

• הוסף לסימניות
אבל יש הבדל בין מגזין שאנשים קונים, לבין משהו שמחולק חינם
(יוצא לי פחות לראות מגזינים מאוירים שמחולקים חינם)
אולי במקומות מסוימים זה יותר נפוץ.
לא שייצא לי לאייר חינם למגזינים אבל לדעתי הפרסום גדול יותר במה שמחולק חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;2472649:
אך ברור שמנסחת ההודעה על "הזדמנות חד פעמית" חטאה מאד בלשונה וזלזלה מאד בכובדן של המאיירות שתפננה אליה וכבר הנחיתה אותן לעמדה מאד נמוכה מולה.
יש דרך לבקש טובות, גם אם הצד השני מרוויח מהן. וכן, זה לבקש טובות לכל דבר! יש מספיק עיתונים שישמחו לקבל איורים חינם

יססס..
הבעיה פה בתחל'ס זה האטיטיוד.
הגיש הייתה יותר "שיווקית פירסומית" במקום הגישה הנצרכת לבקשה כזו..
אבל אני כמעט בטוחה שזה קרה מרצון באמת חזק לשיתוף פעולה ממאיירות (דווקא חחח!) מכאן.
אז יצא טעות..קורה..:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2472008:
מה הקשר?
תגיעי לאזורי הבילוי ותראי עשות צעירים מנגנים בלילות במסעדות בתמורה לכוס בירה [גם זה לא תמיד]
ובזכות לפזר כרטיסי ביקור שלהם על השולחנות,
הם מנגנים בפני כמה עשרות אנשים חינם וחולמים שזה יוביל אותם בסוף לעשות את קיסריה...

אף פעם לא הבנתי למה בקשות מהסוג הזה גורמות כאן לאנטי
[ואל תגידי לי שזו הפרנסה שלך כי כל התורמות והתורמים בכל תחום נותנים כסף, ידע או מוצרים שהבסיס של זה זו הפרנסה שלהם]
התלבטתי אם לענות בכלל, לא יודעת למה אני עונה בכל זאת.
הנושא פה לא היה המוזיקאי כן או לא, זה ב-א-מ-ת לא מעניין. הסיבה שהעליתי את זה היא שונה, ונראה לי שהרבה הבינו בדיוק למה התכוונתי.

למה זה עושה אנטי? מה שישי, מנדי ויעקב אמרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;2472684:
אבל יש הבדל בין מגזין שאנשים קונים, לבין משהו שמחולק חינם
(יוצא לי פחות לראות מגזינים מאוירים שמחולקים חינם)
אולי במקומות מסוימים זה יותר נפוץ.
לא שייצא לי לאייר חינם למגזינים אבל לדעתי הפרסום גדול יותר במה שמחולק חינם.

לא כ"כ מסכימה איתך:rolleyes:
איורים במגזין חינמי בד"כ לא מפרסמים את המאייר כלל וכלל.

פרסומת אמיתית זה דווקא במגזינים שעולים כסף,
או בהוצאת ספר (שכמובן נמכר בכסף מלא:) )

עבודות שמחולקות חינם- שוות חינם:eek:

מה כן? זה מוסיף נסיון ואיורים לתיק עבודות, למתחילים כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;2472711:

החינם פה זה מגזין של ארגון חסד. שבמקרה כזה, זה לא עניין של פרסום אלא של חסד.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהרגשת האנטי נובעת מכך (חוץ, אולי, מהניסוח)שהתחום לא באמת מוכר כמקצוע לכל דבר אצל רוב הציבור עדיין (כל מאייר מקבל בממוצע 34690.5 בקשות של סינג'ור על כל בקשה בתשלום, כנראה) וקהילת המאיירים (גם מעצבים אבל כבר הרבה פחות) עוד נאבקים על הכרה כזו. סיכוי טוב שאצל קהילת האדריכלים בקשות להתנדבות תיצור פחות אנטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;2472711:

פרסומת אמיתית זה דווקא במגזינים שעולים כסף,
או בהוצאת ספר (שכמובן נמכר בכסף מלא:) )

עבודות שמחולקות חינם- שוות חינם:eek:

מה כן? זה מוסיף נסיון ואיורים לתיק עבודות, למתחילים כמובן.

שוב, זה עניין של אזורים (המפרסמת כתבה ב"ב)
מכירה חוברות כאלה של פרסומות שמחולקות כל שבוע, (יכולות להגיע ל-80 עמ ויותר)
וזה עולה (עולה! לא 100 200 ....) לפרסם שם---
מה שכן זה אזורי ב"ב/ירושלים וכד'
מגזין בתשלום זו פריסה ארצית וזה היתרון

ובמחשבה שנייה אם רוצים לפרסם משהו כמו איור עדיף עיתון

(אבל ד"א לפרסום של וידאו, מסיבות סוף שנה וכו'... החוברות החינמיות האלו הרבה הרבה יותר רלוונטיות)

תעשו את השיקולים שלכם...

• הוסף לסימניות
אם כבר ציור בהתנדבות, אז זו ההזדמנות להודות למנדי בריל על הקומיקס החודשי בעלון לבנות אח"ת!!
לא יודעת בהתנדבות / בשכר - זה מיוחד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2472695:
התלבטתי אם לענות בכלל, לא יודעת למה אני עונה בכל זאת.
למה זה עושה אנטי? מה שישי, מנדי ויעקב אמרו.

שמחתי לראות שיש ניקים שחושבים אחרת..והם כן מבינים,
יעל קלודין, yoyoBL,

גם אני התלבטתי אם יש טעם לענות בכלל,
אבל אז נזכרתי בדברי הבוס שלי, זה שעומד אחרי הנתינה של 'אות לי' מפעם לפעם:
"לתת זה או דוגמה אישית או חינוך - וזר לא יבין זאת"

• הוסף לסימניות
פשוט שיניתי קצת את הנוסח...
במיוחד כשלא משאירים שום פרט מזהה (עזר מציון? התרמה למען משפחות נזקקות? קמפיין נגד פאות? סתם כך לכתוב 'לשם שמים' אכשהו לא אמור להספיק בשביל לדעת אם מישהו רוצה להתנדב או לא.)
וגם כשכן, יש דרך להגיש דברים.
(אומרת מישהי שמתנדבת לא פעם למטרות טובות, אבל גם לי ההודעה הזו עשתה בזזזזז)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה