בקשה - חסד, אם את מאיירת ומוכנה להתנדב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;2472804:
אם כבר ציור בהתנדבות, אז זו ההזדמנות להודות למנדי בריל על הקומיקס החודשי בעלון לבנות אח"ת!!
לא יודעת בהתנדבות / בשכר - זה מיוחד!!!!

זה של אחי... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה כל האמוציות האלה , אם יש למאייר/ת עבודה בודאי שהוא לא
יתנדב על חשבון ב"ב , ואם אין לו אז עדיף לו ליצור לעצמו אפשרויות , וזו הזדמנות,
וגם הצדקה לכלות שעות מול המחשב.

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת לכל מי הרגיש/ה נפגע מהפניה שלי חלילה לא זה היה כונתי
הניסוח פשוט היה כדי למשוך תשומת לב שחשבתי שאחרת לא יסתכלו על זה
באמת מדובר על מגזין לשם שמיםומי שירצה פרוט שישלח לי מיל אישי
ודברתי על מאירת פשוט כי אני אישה והמגזין לנשים אבל האמת שבכלל לא דוקא אישה מבחינתי מצוין מי שיכול לעשות לי את העבודה
יש לי קומיקס ואני צריכה לו ציור וצביעה קבלתי כבר שמות ששלחו לי שמעונינים ובגלל שהמיל שלי קרס מרוב מילים היתי חיבת לרוקן אותו והמיל נמחק
בבקשה מי פנוי לזה אשמח אם יוכל לשלוח לי כעת מיל העבודה צריכה להיות עד מחר
בגלל הלחץ אנסה להשיג תקציב לזה במחיר מוזל
אשמח מאד תודה

• הוסף לסימניות
יש מישהו/י???

• הוסף לסימניות
הקפיץ אותי

אותי הכל הקפיץ..
המודעה, התגובות, לכיוון הזה ולכיוון השני, הניקים, השכירות, חשבון החשמל, השכן המרגיז, אישתי וחמותי. ...ועוד אחרי כל זה מבקשים טובות. ..פףףף

אגב, המייל שלך בטח קרס מכל המיילים ששלחו כל אלה שקפצו.

מי אמר נאצים?!

• הוסף לסימניות
לא מבינה מה ההתלהמות,
אני רואה פה כל כך הרבה פעמים אתם סתם מציירים, סתם בשביל איזה אתגר של פרוג, או שבשביל הכייף, ככה אתם רושמים.
אז מה אכפת לכם לצייר בשביל איזה עמותה או לא יודעת מה?

מאת: גרפיקאית שלא מגרפקקת בשביל הכייף ולא בשביל אתגרים.

• הוסף לסימניות
אני האמת אף פעם לא הבנתי למה היה מבול?
הכל נראה לי די סבבה פה.. סטנדרט כזה..סביר... לא נוראי..
מבוווול... חייב מבוללל???

:)
מי שבא באמצע או אחרי..לא מבין מה קרה בהתחלה.:D

אז היי! אני הייתי פה בהתחלה!(לא של המבול..כאילו גם כנראה..אבל לא על זה אני מדברת עכשיו! להתמקד!!)
אני אסביר,
מה שקרה זה שההודעה הראשונה נערכה על ידי "שירי כהן" ה-מנהלת, לא על ידי הניק המעלה.
ולפני זה היא (ההודעה) הייתה פחות ידידותית למאייר (מתחיל או מתקדם) וגרמה להסתייגות גדולה..
(הכל בסדר נמחל מחול התכפר התמחלל וכו' וכו'' לא נכנסת לזהה)
ולכן היו פה תגובות כאלה ואחרות- (שאותם לא ערכו אחרי שערכו את ההודעה הראשית..)
אתם רואים את ההודעה החביבה יותר שנערכה על ידי שירי ואז שואלים מה כל העניין..
זה הכל. (האמת זה לא הכל אני יכולה לכתוב עוד תמיד..:cool:)
שבוע טובב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;2472804:
אם כבר ציור בהתנדבות, אז זו ההזדמנות להודות למנדי בריל על הקומיקס החודשי בעלון לבנות אח"ת!!
לא יודעת בהתנדבות / בשכר - זה מיוחד!!!!

תודה תודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה