הורדת שיר בקשה להורדה מיוטיוב - אינסרומנטלי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• בין קודש לחול - ישראל סוסנה & דור אסרף 🎷אינסטרומנטלי _ bein kodesh l'chol - Israel sosna & Dor...mp3
    8 MB
  • הוסף לסימניות

שירים אחרים לא מכיר את הזמרים - לא יודע אם מאשרים להעלות בפרוג

• הוסף לסימניות
@פעם היה אתה "אלוף העולם"!!!....
השירים הם של חנן בן ארי, שבט אחים של עמירן דביר והלב שלי של ישי ריבו.
יום השישי הוא של עומר אדם במקור אבל לא נראה לי שיש מניעה כלשהי בנוגע לאינסרומנטלי שאין בו מילים ולא שום קשר למי שהוציא את השיר במקור.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• נחכה לך (סקסופון) ישראל סוסנה ותזמורתו & דור אסרף Nechake lecha - ribo goshen Sax cover.mp3
    3.7 MB
  • אלוף העולם - סקסופון - דור אסרף & ישראל סוסנה aluf Haolam - Hanan ben ari (saxophone cover).mp3
    3.3 MB
  • הוסף לסימניות
הקישורים ששלחת חסומים לי
אבל יש לי חלק מהמנגינות חתוכות מ"כל מנגינה"
יעזור?

• הוסף לסימניות
המנגינות החתוכות זה לא עולה על 30 שניות
אבל יש את המחרוזת השלימה שנקראת כל מנגינה
אני אנסה לעלות את כל המחרוזת, פשוט היא קצת כבדה , אז צריך לעלות בדרייב.
זה 2 מנגינות שכל אחת באזור השעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה