בקשה להצטרפות לאמירת תהילים לרפואת אוריה בן שושנה רייזל

• הוסף לסימניות
קבלתי במייל מהמשפחה היום:
בסיעתא דשמיא.

שלום רב!!!

אולי המייל עם הבקשה הזו מוכרת לכם,

אבל בכל אופן, אחינו אוריה כמו שפנינו לפני כחודש, עובר עוד טיפול בסדרת טיפולים הקשה בגרמניה, כדי לנסות מחובת ההשתדלות, להיות בריא,

אבל לא פחות, ואפילו יותר חובת ההשתדלות שלנו זה להתחזק ולהרבות לו זכויות, ולבקש לקרוע את רוע גזר הדין,

אי לכך!!!!!!!!!!

אנו פונים שוב בבקשה מכם מעומק הלב, על אף ההכנות הקדחתניות לחג הפסח אם תוכלו לעזור לאוריה, ע''י חיזוק בתפילה, וכן בברכת אשר יצר, וכן בכל תחום וענין, שבהם היכולת להרבות לו זכויות,

כ"כ הפעם זה יוצא יום שישי נשמח אם תוכלו לקבל שבת קצת קודם הזמן, זה זכויות עצומות ואוריה חייב את זה!!!

להצטרפות במייל לאמירת 1000 ספרי תהילים לרפואתו השלימה של "אוריה בן שושנה רייזל" :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ניתן להתחיל להגיד מהשקיעה של יום חמישי עד השקיעה של יום שישי.

כמו''כ ברצונינו שוב להודות לכל או''א על התהילים, שלבד מעצם הזכות, זה נותן המון עידוד וכח, לראות אייך שכאו''א משתתף איתנו בנסיון זה,

יעזור ד' שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות, ישועות ונחמות

בברכה

המשפחה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שהוסיפו לו שם: רפאל אוריה. לא???? אני מתפלל עליו בשם הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;747544:
אני שמעתי שהוסיפו לו שם: רפאל אוריה. לא???? אני מתפלל עליו בשם הזה...
זו היתה שמועה...
אני יודעת מהמשפחה שלו.

• הוסף לסימניות
מה המצב, יש מי שיודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה