התייעצות בקשה למענק של דרעי למי שלא היה זכאי להנחה בארנונה

• הוסף לסימניות
בשנה האחרונה לא היה לי כלל הנחה, עכשיו אני רוצה להגיש בקשה למענק ושם אני חושב להגיש תלושים ומסמכים על הכנסות בסכוכים אחרים - שיותאמו לקבל הנחה כנדרש (-70 אחוז), נראה לכם שמשהו יבחין בהבדל שבין התלושים שאגיש בבקשה למענק לבין המסמכים שהגשתי להנחה בארנונה. יצויין שאת הבקשה למענק מגישים באותו מקום שמגישים את המסמכים להנחה בארנונה.
שליחה על הסיבוך למי שקשה לו להבין את השאלה.

• הוסף לסימניות
בשנה האחרונה לא היה לי כלל הנחה, עכשיו אני רוצה להגיש בקשה למענק ושם אני חושב להגיש תלושים ומסמכים על הכנסות בסכוכים אחרים - שיותאמו לקבל הנחה כנדרש (-70 אחוז), נראה לכם שמשהו יבחין בהבדל שבין התלושים שאגיש בבקשה למענק לבין המסמכים שהגשתי להנחה בארנונה. יצויין שאת הבקשה למענק מגישים באותו מקום שמגישים את המסמכים להנחה בארנונה.
שליחה על הסיבוך למי שקשה לו להבין את השאלה.
סתם שאלה לעצמי מסתכלים על ההנחה של איזה שנה ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיש בקשה גם גם לא קבלנו הנחה?
הלוואי ואפשר להגיש דפי חשבון...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיש בקשה לקבלת המענק אף למי שלא היה לו הנחה בארנונה

ובקשר לדפי חשבון, אפשר לערוך אותם בצורה שיעשו אתכם לזכאים...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיש בקשה לקבלת המענק אף למי שלא היה לו הנחה בארנונה

ובקשר לדפי חשבון, אפשר לערוך אותם בצורה שיעשו אתכם לזכאים...
הגשת הבקשה היא רק למי שבעיקרון יש לו הנחה רק שהוא לא בגיש בקשה להנחה?
דפי החשבון לא צריכים לעבור שינוי קוסמטי....

• הוסף לסימניות
הגשת הבקשה היא רק למי שבעיקרון יש לו הנחה רק שהוא לא בגיש בקשה להנחה?
דפי החשבון לא צריכים לעבור שינוי קוסמטי....
הגשתי מסמכים ולא היית זכאי להנחה (ב"ה...), אך עתה אם אני רוצה לקבל את המענקאני צריך קצת 'לשפץ' את המסמכים...

• הוסף לסימניות
איך מגישים בקשה?
הכוונה קישור ולא תשובה כמו ב"רשויות המקומיות"....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
במסמכים שראיתי היה כתוב שזה נקבע לפי ההנחה בארנונה ל2020 ו2021, אני יחפש במדוייק יותר. ואעדכן אם אמצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה