בקשה לעיצוב בשמים בחדר השינה

• הוסף לסימניות
שלום רב,

יש לי בעיונת קטנה, (צרות של עשירים...)

לי ולבעלי יש כמות גדולה של בשמים (שהצטברה במשך השנים) בסדר גודל של סה"כ 40 בשמים...
עד עכשיו הבשמים נמצאים במדף בארון אך זה לא נוח כי המדף עמוק וכדי לשלוף בושם שלא היה בשימוש בתקופה האחרונה זה כרוך בהתנהלות זהירה ובסיכון.. בקיצור לא פרקטי..

חשבתי להוציא אותם על מדפי זכוכית בחדר השינה אך עם זה תתוסף לי בעיה של הצטברות אבק על הבקבוקים ואז יצא שכרי בהפסדי...

אשמח לרעיונות יצירתיים.

תודה

• הוסף לסימניות
מה עם ארון ויטרינה קטן מזכוכית?

• הוסף לסימניות
אם זה לא תצוגה, אולי לשים אותם במגרה רחבה, כך שתוכלי פשוט לשלוף את הבושם הרצוי?
אפשרות נוספת- יש באיקאה כעין ארון אמבטיה חמוד שיש לו דלת זכוכית עם צריכה חמודה של עלים או פרחים (לא זוכרת במדויק).
כך לא יצטבר לך אבק, וגם יראו את הבשמים

אני לא מצליחה לאתר את שם הדגם
אבל זה מהסדרה של התמונה המצ"ב

קבצים מצורפים

• ארון איקאה.png
    KB 33.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אם את בקטע של תצוגה דקורטיבית, כמות גדולה של בשמים תאבד את האפקט, תהיה נגישה לידיים סקרניות שעשויות לשבור בושם יקר, וכבר כתבו כאן על האבק שתצטרכי להסיר.

מה שכן, לשליפה קלה ומהירה, מציעה לך לאכסן את הבשמים בסלסלות פלסטיק גדולות, במקום לשלוח יד למעמקי המדף.

• הוסף לסימניות
ואולי סלסלות קש בריפוד כד כותנה- יפות לשים בארון. רעיון נוסף- יש מגירונים קטנים בתוך מעמד- של כתר וחברות נוספות בעיצובים יפים מאוד, אולי תוכלי להעמיד אחד מזה שכולל כמה מגירות לא עמוקות וכך תהיה לך גישה נוחה יותר.- להעמיד בתוך הארון כמובן.

• הוסף לסימניות
דודה שלי עשתה בחדר שינה מרה גדולה ומשני הדצצדים 2 ויטאינות צרות ושם היא שמה את כל הבשמים כמו מבנה כזה גדול שכולל את המראה ומתחת שולחן הכל בגוון ורוד בהיר מבריק - פשוט מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה