- הוסף לסימניות
בהמשך לזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1499822#post1499822
אני צריכה להבין פעם אחת ולתמיד איך זה עובד...
המון פעמים מבקשם לעלות לכאן תמונות משאטר ואני מרגישה שאו ש"חסר לי איזה חלק בפאזל" או שהחלק הזה חסר לאלו שמבקשים/מעלים.
לכן אחת ולתמיד אשמח להסברים:
כמו שאני מבינה:
מישהו קונה מנוי ויש לו מכסת הורדה ביום/בחודש,
הוא זה שרכש את המנוי ולו יש את רשיון השמוש?
עד כאן נכון?
הלאה...
לפעמים הוא לא זקוק לכל כמות התמונות שרכש, בתוך מסגרת הזמן הקצובה,
אז הוא יכול להוריד סתם תמונות שנראה לו שיצטרך אי פעם,
ויש כאלו שמציעים שיעשו טובה ויורידו לאחרים...
עד כאן הבנתי נכון?
אז אם אני מבינה נכון "עושי הטובה" כשהעבירו את התמונה לשימושו של מישהו אחר, אסור להם להשתמש בזה בעצמם (חוקית וכנראה גם הלכתית) הרי הם שלמו על הורדה/שימוש ע"י "משתמש אחד" כביכול...
יוצא מזה ש:
א. נראה לי לא הוגן לבקש זאת בחינם, הרי הבנאדם שילם על כמות תמונות שהוא יוכל להשתמש איתם וברגע שהוא "מחלק" אותן הוא כבר לא יכול להשתמש בהן בעצמו!!!
ודבר שני נראה לי ממש אסור להעלות את התמונות לכאן לפורום, כך שכל משתתפי הפורום יכולים להוריד ולהשתמש בזה להנאתם ולהיכשל בגזל גמור!
אם יש טעות באחת מ"הנחות היסוד" שכתבתי, אשמח מאד שתתקנו אותיי ותסבירו לי אחת ולתמיד איך זה אכן עובד באופן חוקי הדבר הזה של הורדת תמונות ע"י מישהו אחד ש"מחלק" לאחרים.
ואם אין טעות במה שכתבתי...
אז מה פשר הדבר ש"חלוקת התמונות" הזו ל"כלל חבר הפורום" מתבצעת דבר יום ביומו?
אשמח לעזרתכם
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1499822#post1499822
אני צריכה להבין פעם אחת ולתמיד איך זה עובד...
המון פעמים מבקשם לעלות לכאן תמונות משאטר ואני מרגישה שאו ש"חסר לי איזה חלק בפאזל" או שהחלק הזה חסר לאלו שמבקשים/מעלים.
לכן אחת ולתמיד אשמח להסברים:
כמו שאני מבינה:
מישהו קונה מנוי ויש לו מכסת הורדה ביום/בחודש,
הוא זה שרכש את המנוי ולו יש את רשיון השמוש?
עד כאן נכון?
הלאה...
לפעמים הוא לא זקוק לכל כמות התמונות שרכש, בתוך מסגרת הזמן הקצובה,
אז הוא יכול להוריד סתם תמונות שנראה לו שיצטרך אי פעם,
ויש כאלו שמציעים שיעשו טובה ויורידו לאחרים...
עד כאן הבנתי נכון?
אז אם אני מבינה נכון "עושי הטובה" כשהעבירו את התמונה לשימושו של מישהו אחר, אסור להם להשתמש בזה בעצמם (חוקית וכנראה גם הלכתית) הרי הם שלמו על הורדה/שימוש ע"י "משתמש אחד" כביכול...
יוצא מזה ש:
א. נראה לי לא הוגן לבקש זאת בחינם, הרי הבנאדם שילם על כמות תמונות שהוא יוכל להשתמש איתם וברגע שהוא "מחלק" אותן הוא כבר לא יכול להשתמש בהן בעצמו!!!
ודבר שני נראה לי ממש אסור להעלות את התמונות לכאן לפורום, כך שכל משתתפי הפורום יכולים להוריד ולהשתמש בזה להנאתם ולהיכשל בגזל גמור!
אם יש טעות באחת מ"הנחות היסוד" שכתבתי, אשמח מאד שתתקנו אותיי ותסבירו לי אחת ולתמיד איך זה אכן עובד באופן חוקי הדבר הזה של הורדת תמונות ע"י מישהו אחד ש"מחלק" לאחרים.
ואם אין טעות במה שכתבתי...
אז מה פשר הדבר ש"חלוקת התמונות" הזו ל"כלל חבר הפורום" מתבצעת דבר יום ביומו?
אשמח לעזרתכם
הנושאים החמים