- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1500762:שאטר' לא מאפשרים למספר משתתפים שאין ביניהם קשר, לקנות מנוי ביחד, רק בתאגיד או בחברה.
תודה שהדגשת. באמת התפלאתי.
נכתב ע"י שרה חסידה;1500762:שאטר' לא מאפשרים למספר משתתפים שאין ביניהם קשר, לקנות מנוי ביחד, רק בתאגיד או בחברה.
נכתב ע"י לנדא;1501203:לאור הנ"ל עולה עוד נקודה, שקצת סותרת את מה שכתבו אחרם לעייל...
הם כתבו שזה מותר מכיון שזו חברה גויית,
אך...
אם זה עובד בצורה שהצלמים מקבלים תמלוגים לפי הורדה,
ולא שהחברה "קונה" מהצלם את התמונות.
יכול מאד מאד להיות שגם צלמים יהודים מוכרים תמונות דרך שם,
כך שאם יש חשש גזל,
זה עלול להיות גם גזל מיהודי...
(עוד לא שאלתי רב לכן אני מציינת שזה רק "אם" ויכול להיות שזה כן מותר - נשאל בל"נ)
נ.ב. גם אני בעצמי, עלתה במחשבתי לא פעם, למכור "אלמנטים גרפיים" דרך שאטר...
ואני מכירה לפחות עוד גרפיקאית אחת "יהודיה וכשרה"שרצתה גם היא...
(זה עוד לא יצא לפועל, כך שבנתיים כולכם יכולים "לגזול"מצידי...)
נכתב ע"י שרה חסידה;1501288:יש נקודה חשובה נוספת שמורי הוראה מתייחסים אליה:
יש כאלו שצריכים תמונה מסוימת, והם ישלמו עליה בכל מקרה.
לאנשים אלו, אסור לקחת תמונה בחינם.
אבל יש כאלו שבמידה והתמונה תעלה כסף, הם יקחו משהו חינמי,
במקרה כזה הצלם/היוצר לא מפסיד.
נכתב ע"י שרה חסידה;1501304:וחוץ מזה, לדעתי יש כאן קצת מושג של "פרצה קוראת לגנב".
אם המחירים של שאטר' היו קצת יותר שפויים, יותר ויותר מעצבים היו יכולים להשתמש בתמונות שלהם באמת וביושר.
נכתב ע"י גרנולה;1501313:בדיוק!! וגם מסלולים יותר שפויים, מה זה 25 תמונות ביום??!!? אפילו עיתון לא צריך כל כך הרבה!!![]()
נכתב ע"י חויד;1500263:1. מבחינה הלכתית אין כזה דבר "זכויות יוצרים" (יש כל מיני מחלוקות בעניין של רבנים שונים, אני לא נכנסת לזה), מבחינה חוקית זה כמובן אסור, אבל כמו שיש עוד הרבה חוקים שעוברים עליהם....
2. יש גם הבדלים בין יהודי לגוי בנושא הזה.
נכתב ע"י שרה חסידה;1501315:זו בדיוק הבעיה!
זה מאד יפה לתת 750 תמונות ב-250$.
זה יוצא אחרי הכל קצת יותר משקל לתמונה,
אבל אני רוצה לראות כאן מישהו אחד מכל רחבי פרוג, שמוריד כמות כזו לצרכיו המיידיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים