בקשה לתמונות ו/או קליפים

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני נתיבית ולכן מוגבלת בחיפוש, לאחר זמן רב של חיפוש אשר נתן תשובה חלקית בלבד אבקש את עזרתכם בתמונות או קליפים לנושאים הבאים:
נחש
לחם
שמש
דגל ארה"ב
דגל ישראל
רובים
סליחה על הטירחה ותודה רבה מראש לכל המסיעים.

• הוסף לסימניות
אודה מאד על התיחסות לפחות לחלק מהדברים, זה דחוף לי ואין לי דרך אחרת להגיע אליהם.

• הוסף לסימניות
תמונה אחת מהרשימה
בהצלחה

קבצים מצורפים

• DSC00672.JPG
    1.5 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עוד

קבצים מצורפים

• Reptl017.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
דגל ארה"ב בבקשה

קבצים מצורפים

• 032_185.JPG
    KB 22 · צפיות: 0
  • 034_185.JPG
    KB 22.6 · צפיות: 10
  • 042_185.JPG
    KB 17.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
רובים ועוד

קבצים מצורפים

• Milit014.JPG
    KB 46.4 · צפיות: 18
  • Milit007.JPG
    KB 20 · צפיות: 17
  • Milit218.JPG
    KB 42.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עוד

קבצים מצורפים

• Milit220.JPG
    KB 44.9 · צפיות: 17
  • Milit216.JPG
    KB 21.4 · צפיות: 15
  • Milit214.JPG
    KB 42.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לקליפ של שקיעת שמש כתבי מייל ואשלח בל"נ.

קבצים מצורפים

• 171.wmv
    1.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
להפתעתי הקובץ עלה, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העוזרים,רוב הדברים באו לי לשימוש, תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה