בקשה:מי שהוריד מיומיום שי (וידאו) את התוכן ומוכן שיצרבו ממנו

• הוסף לסימניות
לצורך עבודה בעריכת וידאו, אשמח אם מישהו ינדוב ליבו ויסכים שאחסוך את שעות ההורדה, ואצרוב ממנו את החומר שניתן ב: יום יום שי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=13570

ישר כח!
הקב"ה ישלם שכרכם בכפליים!

• הוסף לסימניות
גם אני. החמצתי את הרפידשר. והוא כלה ונעלם לו.

• הוסף לסימניות
סליחה, טעות.
אין לי וידאו, אלא קבצים מ"יום יום שי" של עיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל את החומר, גם חלק ממנו.
תודה.

• הוסף לסימניות
גיליון, אולי יש לך את הבמה של הוליווד עם האורות וכו'? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
השגתם מישהוא שמוכן לצרוב את החומר?
אני גם מאוד מאוד אשמח לקבלו.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אני הורדתי בזמנו חלק מהחומר (עכשיו הסתכלתי שוב באתר, וראיתי שיש הרבה שלא הורדתי...).\
מי שמעוניין לבוא לקחת איכשהו, שיצור קשר בפרטי או במייל.

• הוסף לסימניות
באתר של דיגיטל גוס יש כרגע מבצע ב9$ חבילה של 25 מעברים ועוד דילים טובים.

• הוסף לסימניות
ירוק תפוח, צור קשר בבקשה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה