כללי בקשה ממנהלי האתר

• הוסף לסימניות
מעלים פה תמונות לפי בקשות, עוזרים ונעזרים בצורה הזו הרבה פעמים, היה כדאי שמישהו יטרח ויכניס את כל התמונות שהועלו כאן עד כה לגלריה. כך נדע שכל תמונה שהועלתה כאן, נשמרת במאגר (מותר גם להוסיף שם אלבומים נוספים כדי לסדר את ה"שונות" כמו "אוכל"), אם זה לא אפשרי. אולי אפשר שכל אחד שמעלה כאן תמונה, יעשה עוד מאמץ קטן, ויעלה גם לגלריה
את זה אני כבר לא מעיזה לבקש רטרואקטיבית...

• הוסף לסימניות
דעתי, שמי שנעזר בתמונה, הוא חייב להיות זה שיעלה לגלריה. נהנת? תהנה גם אחרים.
ולא להכביד על מי שכבר עוזר!

• הוסף לסימניות
ומה שהיה עד עכשיו תקשורת תעשה שנאמר "קריינא דאיגרתא להווי איהו פרוונקא"
חחח

• הוסף לסימניות
תקשורת ילה לעבודה ולמלאכה
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אולי אני טועה, תקנו אותי.

כבר כתבו על זה פעם, כל עוד שהחברים עוזרים..., יותר קל לבקש תמונה מאשר לחפש בגלריה, אלא אם יעשו משהו יותר מסודר, אל תשאלו אותי מה, כי לי אין רעיונות אבל אני בטוח שיש פה חברה עם רעיונות איך שיתנהל הגלריה חוץ מבצורה שהיא כיום.

ושוב, אולי אני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה