משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
תודה רבה ,לבקשתכם הקטנו משמעותית את הסרגל ניווט של מתחם הנופש. ואין כרגע באנר נעוץ בתחתית המסך,
זה מאוד משמעותי ומורגש!
רק, איפה סרגל הניווט של מתחם הנופש?
לא רואה אצלי במסך...
תודה רבה ,לבקשתכם הקטנו משמעותית את הסרגל ניווט של מתחם הנופש. ואין כרגע באנר נעוץ בתחתית המסך,
וואו, תודההאשכול נפתח עקב באנרים מסוימים, בפורום מסוים, לבקשתכם הקטנו משמעותית את הסרגל ניווט של מתחם הנופש. ואין כרגע באנר נעוץ בתחתית המסך, שעליו בעצם נפתח הנושא. (האשכול הוקפץ בכלל בגלל נושא אחר). אם יש באנר ספציפי שמטריד מידי, חוסם מידי את המסך, כמו תמיד, אשמח להפניה ספציפית.
מכאן ועד לקרוא תגר על מערכת הפרסומות, ולגרום נזק ישיר לאכסניה, ע"י הפצת חוסמי פרסומות, נראה לי לא הוגן.
מצטרף ומסכים.וואו, תודה
משמעותי בטירוף, מצליחים לקרוא...
צודק מאוד.האשכול נפתח עקב באנרים מסוימים, בפורום מסוים, לבקשתכם הקטנו משמעותית את הסרגל ניווט של מתחם הנופש. ואין כרגע באנר נעוץ בתחתית המסך, שעליו בעצם נפתח הנושא. (האשכול הוקפץ בכלל בגלל נושא אחר). אם יש באנר ספציפי שמטריד מידי, חוסם מידי את המסך, כמו תמיד, אשמח להפניה ספציפית.
מכאן ועד לקרוא תגר על מערכת הפרסומות, ולגרום נזק ישיר לאכסניה, ע"י הפצת חוסמי פרסומות, נראה לי לא הוגן.
אכן,האשכול נפתח עקב באנרים מסוימים, בפורום מסוים, לבקשתכם הקטנו משמעותית את הסרגל ניווט של מתחם הנופש. ואין כרגע באנר נעוץ בתחתית המסך, שעליו בעצם נפתח הנושא. (האשכול הוקפץ בכלל בגלל נושא אחר). אם יש באנר ספציפי שמטריד מידי, חוסם מידי את המסך, כמו תמיד, אשמח להפניה ספציפית.
מתנצל,@שיילה
המשתמשים פה ממש רוצים שתחזיר את האפליקציה לפועל, של החוסם פרסומות בפרוג.
לי כבר יש אותה.
רק תבינו איך זה נראה עם האפליקציה, חברים:
צפה בקובץ המצורף 2040676
חידוש מעניין, כי עם כל הכבוד להנהלת הפורום וכו' וכו', עד לפני כמה שנים היו מעט פרסומות ולא היו מנויים, ולא נראה לי שזה היה פורום של חסד.ובפרט שהפרסומות הללו הם ציפור נפשו של האתר - הם והמנויי פרימיום - ומחזיקות אותו כלכלית.
נו,ייש"כ על הקטנת הבאנרים, זה הרבה יותר נורמלי כעת.
חידוש מעניין, כי עם כל הכבוד להנהלת הפורום וכו' וכו', עד לפני כמה שנים היו מעט פרסומות ולא היו מנויים, ולא נראה לי שזה היה פורום של חסד.
אני חושבת מנהל פרוג צודק בדברים שלו!מכאן ועד לקרוא תגר על מערכת הפרסומות, ולגרום נזק ישיר לאכסניה, ע"י הפצת חוסמי פרסומות, נראה לי לא הוגן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים