כללי בקשה | פונט שלטי הכוונה של מע"צ

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג מה שמו והיכן ניתן להשיג את הפונט הנ"ל (הפונט בעברית ובאנגלית) בחינם / בתשלום?

ואם בתשלום אז מאיזו חברה?

דוגמא:

קבצים מצורפים

• soreq-nuclear-center-road-sign-3-photo-ido-kenan-cc-by-sa.jpg
    KB 921.1 · צפיות: 225
  • הוסף לסימניות
יש למסטרפונט פונט שנקרא "תמרורים"
לפונטף (http://www.fontef.com/) יש פונט שנקרא "היציאה הבאה" נראה לי שהוא יותר דומה

• הוסף לסימניות
דווקא התמרורים של מסטר נראה לי דומה יותר, רק שהוא מן גרסה חדשה לפונט שבו משתמשים מע"צ.. אני אפנה אליהם לקבלת פרטים לעניין רכישה..
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
אגב, על פי מה שהבנתי, זהו פונט מהנדסים שיונטף ומסטר פונט לקחו את המקור והוסיפו לו משקלים וכן סימני פיסוק, הייתי יותר מ-רוצה לדעת מהו שמו של הפונט המקורי ומהיכן ניתן להשיגו..

• הוסף לסימניות
oketz.com יש שם (ובחינם, לפחות לשימוש לא מסחרי) פונט המבוסס על זה של מע"צ כמעט אחד לאחד.

נראלי שהם לא התקדמו למחשב עדיין..

• הוסף לסימניות
תודה רבה! חסכת לי כמה מאות שקלים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;315358:
oketz.com יש שם (ובחינם, לפחות לשימוש לא מסחרי) פונט המבוסס על זה של מע"צ כמעט אחד לאחד.

נראלי שהם לא התקדמו למחשב עדיין..
מה השם של הפונט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה