בקשה- פתיחת פורום נפרד לצילום וידאו

• פותח הנושא M.TS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה יעזור להרבה!

• הוסף לסימניות
קצת יותר מורכב לשתף ולבקש ביקורת על צילום וידאו, כך שאני לא בטוח שזה 'יחזיק' פורום נפרד, אולי כתת פורום של פורום צילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;616215:

יוסי, אתה מוזמן לגבש רעיון בעניין הפורום, אשמח לקדם את הנושא.
אפשר להעלות את הרעיונות כאן או לשלוח לי בפרטי.

כמובן שיש להתחשב במגבלות המדיה השונות או להחליט שהפורום אמור לעסוק בידע תיאוריטי ולא בשיתוף קבצים.

בכל מקרה אעקוב אחרי הנושא הזה ואשמח לראות גם פורום וידאו קם בפרוג.

• הוסף לסימניות
ניתן לפתוח גם כתת פורום של צילום, אך בכל אופן שיהיה נפרד.
אמנם יותר מורכב להעלות חומרים של וידאו מבלי לפגום בחדות, אך עדיין זה אפשרי, בפרט שמסתבר שלחו"ד יעלו קטעים קצרים.
חברי הפורום יוכלו לעזור בטיפים, מתן רעיונות, דיון בבעיות נפוצות, חו"ד ועוד...

• הוסף לסימניות
תשמע יוסי.. אין פה הרבה רעיונות. זה או לפתוח פורום או לא לפתוח (תת פורום פחות מתאים לדעתי מכיוון שוידאו וסטילס זה 2 עולמות נפרדים)
בכל מקרה במידה וחיים יראה לנכון לפתוח פורום נוסף לוידאו, אני מוכן לקחת על עצמי את את העניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;616613:
תשמע יוסי.. אין פה הרבה רעיונות. זה או לפתוח פורום או לא לפתוח (תת פורום פחות מתאים לדעתי מכיוון שוידאו וסטילס זה 2 עולמות נפרדים)
בכל מקרה במידה וחיים יראה לנכון לפתוח פורום נוסף לוידאו, אני מוכן לקחת על עצמי את את העניין.

תסתכל למעלה... אני לא יודע אם אתה יכול לראות
יש שם פורום צילום מקצועי... הפורום חצי מת
אתה באמת חושב שפורום נוסף יהיה מקום פעיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;616616:
תסתכל למעלה... אני לא יודע אם אתה יכול לראות
יש שם פורום צילום מקצועי... הפורום חצי מת
אתה באמת חושב שפורום נוסף יהיה מקום פעיל?
זה בגלל שהפורום הזה סגור לקהל ספיציפי של אנשים.
כאן מדובר בפורום פתוח, ואכן גם אני חושב שהוא לא יהיה פעיל כמו פורומים אחרים אך במידה ואכן הוא יקום, למי שיזדקק לתחום הזה יהיה כתובת..

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי כיצד זה אמור לעבוד?
איך מתמודדים עם בעיות העלאת קבצים / צפיה?
האם זה יהיה רק טכני ותיאורטי?

• הוסף לסימניות
אני גם מאוד רוצה שיפתחו פורום נפרד. אני באה מתחום של עריכה וצילום וידאו וכרגע הרבה מהשאלות על צילום וידאו נשאלות בפורום של עריכת וידאו...

לגבי העלאת חומרים. זה קושי גם בעריכה ומסתדרים איתו פחות או יותר, מה שקורה שם יקרה גם בפורום של צילום וידאו.

• הוסף לסימניות
לגבי העלאת חומרים. זה קושי גם בעריכה ומסתדרים איתו פחות או יותר, מה שקורה שם יקרה גם בפורום של צילום וידאו.[/QUOTE]

מסתדרים איתו יותר או פחות פחות.
בד"כ לא מעלים לשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;616719:
עדיין לא הבנתי כיצד זה אמור לעבוד?
איך מתמודדים עם בעיות העלאת קבצים / צפיה?
האם זה יהיה רק טכני ותיאורטי?

זו לא בעיה כזו גדולה, בהתחשב בעובדה שרוב צלמי הוידאו בפורום הם גם עורכים, החומר כבר דגום להם במחשב, מה שנותר- לקחת את הקטע הרצוי, להמיר לקובץ קל ולעלות.
קצת יותר מורכב מהעלאת תמונות, אך אפשרי בהחלט. אחרי שהחומר הועלה, הצפיה כבר אינה בעיה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הרעיון של פתיחת פורום בנפרד לצילום ווידאו הוא מעולה! פשוט לצלמי ווידאו מקצועיים אין מה למצוא בפורום של עריכת ווידאו...
צילום ווידאו הוא עולם מדהים בפני עצמו (תאורה, זויות, רעיונות ושגיונות:p...), ואם יפתח פורום שכזה , זה יתרום רבות לצלמי/ות הווידאו.
עסקנים... קדימה!!!:)

• הוסף לסימניות
מה זה יהיה שונה מפורום עריכת ווידאו הקיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;617146:
מה זה יהיה שונה מפורום עריכת ווידאו הקיים?

במה זה אמור להיות דומה?

• הוסף לסימניות
חברה, מה קורה עם פתיחת הפורום לצילום ווידאו?
yossmore יש משהו שניתן אולי לקדם?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדי להצדיק פתיחת פורום כזה, בינתים יועלו כל העבודות של צלום וידיאו לפורום עריכת וידיאו. תחת כותרת צילום וידיאו.
במידה ויהיו הודעות רבות, ממילא יתבקש לפתוח פורום נפרד, כרגע, יש בקושי הודעה אחת מתאימה לחודש. זה עדיין לא מצדיק פתיחת פורום חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;621068:
אני חושבת שכדי להצדיק פתיחת פורום כזה, בינתים יועלו כל העבודות של צלום וידיאו לפורום עריכת וידיאו. תחת כותרת צילום וידיאו.
במידה ויהיו הודעות רבות, ממילא יתבקש לפתוח פורום נפרד, כרגע, יש בקושי הודעה אחת מתאימה לחודש. זה עדיין לא מצדיק פתיחת פורום חדש.

רעיון!
למרות שכאשר יש פורום נפרד, עם מנהל שמתחיל לעלות נושאים לדיון וכדו', אוטומטי יש לכך יותר מענה.
מלכתחילה אין שום סיבה שיעלו צילומים לחו"ד בפורום עריכת וידאו.

• הוסף לסימניות
אין לי שום עניין או גירוי להעלות חומר לפורום שלדעתי בכלל לא עוסק בנושא(:mad:).
למרות שהוא קשור ישירות, לא נשמע שיהיה שם התנהלות מקצועית כפי שאמור להיות בפורום ספציפי לנושא. וממילא אין לי את המוטיבציה להעלות חומרים בינתיים (אחרי הכל זה כרוך בלא מעט זמן ומאמץ).

אז אשמח מאוד אם תמשיכו לקדם את הנושא.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה