עזרה בקשה קטנה למבינים קצת במחשב

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני מעביר במחשב דף וורד רגיל לPDF?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם ב"שמירה בשם" יש אופציה של סוג קובץ pdf

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעשות ייצוא וזה לוקח פחות זמן מכל הדרכים האחרות.

• הוסף לסימניות
יש דרך קצרה יותר:
לשמור את הקובץ בסיומת PDF (ניתן לבחור מתחת למקום שבו כותבים את שם הקובץ)
PDF שמירה כ.PNG

• הוסף לסימניות
אין על פרוג...
כל כך הרבה תגובות תוך דקות מעטות...

אבל עדיין לא הצלחתי...
אני צריך בשביל לשלוח את זה במייל לדפוס להעביר את זה לPDF
אפשר גם לעשות ייצוא וזה לוקח פחות זמן מכל הדרכים האחרות.

אולי זהה יעזור לי, מה זה ייצוא?

• הוסף לסימניות
את צריכה שיהיה לך ADOBE READER ע"מ שתוכלי לפתוח את הקובץ לתצוגה.
אבל אם את צריכה בשביל לשלוח למישהו אחר שלא יוכל לערוך שינויים, רק לצפות, זה בסדר גמור.

ונראה לי גם שיש אפשרות להגדיר שאת כל קבצי הPDF הוא יפתח דרך האינטרנט, אז זה לא בעיה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!

כנראה שאין לי פה אפשרות במחשב הזה,
אשלח למישהו שיעשה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה