בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד בקשה:קליפים - צייר בעבודתו או יד מציירת, מכחולים וכד'

• הוסף לסימניות
נחוצים לי בדחיפות קליפים של צייר מצייר/צובע/מאייר וכו' ו/או תנועת יד צובעת/מציירת וכו', מכחולים, צבעים וכיו"ב. תודה רבה-רבה למי שיכול להעלות לי, שאם לא כן איאלץ לנסוע לירושלים במיוחד ולהסריט בעצמי, ואני באמצע העבודה (כן! אין לי חופש!!) והזמן דוחק. יהודים טובים, רחמו...
עלה בדעתי רעיון: אולי אחד (או יותר) מהציירים בפורום ציור יסריט את עצמו בעבודתו (משהו כמו מה שעשה דן ברלב, רק שבסרטון שלו יש תוכי בתור כוכב ראשי וגם הבזק של תמונת אשה, והעבודה שלי מיועדת לגברים), ובשמחה ארשום לו קרדיט במצגת שלי. :)

• הוסף לסימניות
ציור בחול טוב לך?

• הוסף לסימניות
העליתי לך בפורום ציור באשכול שפתחת שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;433248:
ציור בחול טוב לך?
כן, תודה, אני צריכה כמה קליפים ובכל מיני טכניקות. ממש תודה, אתם מחממים את לבי בהיענותכם. תודה גם לך, אלף - הגבתי לך שם.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת מתכוונת לסרטון במילה קליפ ולא לאיורים.

• הוסף לסימניות
מה שאלף נתנה זה התהליך של האיור, וגם זה מצוין לי. אני צריכה עבודה של צייר - גם הסרטה שלו בעבודה וכל מיני דברים הקשורים לכך. ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
חבר'ה, כולכם בחופש? (אני לא, אויששששש...:() קליפ אחד או שנים של צייר בעבודתו, אנא, ברחמים! תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
ישנם הרבה סרטונים כאלה ברשת, מהסוג שציירים מעלים כדי ללמד 'איך לצייר'.
הבעיה היא שאם כבר ניתן להוריד אותם, הם לא יהיו באיכות הכי גבוהה.

• הוסף לסימניות
יש לי 'אתרוג' ואין לי אפשרות להוריד חופשי מהרשת. מישהו מכיר אתר 'נקי' שיש בו משהו מתאים?

• הוסף לסימניות
הורדתי סרטון שנראה לי מתאים לבקשה שלך, אבל הוא שוקל יותר מ-50 מ"ב.
איך להעביר לך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה-רבה, יעלי (קיבלתי באישי) - מצוין ועוזר לי מאוד! אם יש למישהו גם צייר עם פַּלֵטה שעוסק בציור המונח על כן זה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• CT0624.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
או זה..

קבצים מצורפים

• BK0974.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תודה, שוקי, אך מה שנחוץ לי זה קליפ (סרטון) לשילוב במצגת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה