כללי בקשה שפורסמה מאחיה של נעמה הנקין הי"ד

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מנסה לאסוף חומרים שאחותי נעמה כתבה לאנשים בפרטי או פרסמה באינטרנט תחת כינויים שונים, במטרה להשתמש בהם בשבעה וגם לאלבום זיכרון בהמשך. אשמח שמי שיכול לעזור יפנה אלי לא פה אלא בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה, שלחתי
מן השמים ינוחמו!!

• הוסף לסימניות
כל הפורום כאן מלא ממנה. מלא.
צריך לחפש את האשכול של העבודות הבראשתיות של כל מעצב ותיק.
היא שיתפה שם משהו - בכל ההומור והעסיסיות האופייניים לה.
(עטיפה לדיסק לחמיה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1784688:
כל הפורום כאן מלא ממנה. מלא.

הוא כתב במקום אחר, שבעתיד בעז"ה הוא ינסה לעבור על כל החומר שהיא כתבה (שזה המון!!! היא ממש לא כתבה רק פה) אבל בינתיים, שאנשים ישלחו לו דברים שיפה להביא בשבעה, או דברים שכדאי שישים לב אליהם במיוחד. כולל דברים שהיא כתבה לאנשים בפרטי (כמובן לא דברים אישיים או מביכים).

• הוסף לסימניות
מצמרר לראות את צמד המילים "נעמה - הי"ד"
אישיות מיוחדת, ישרה ומתחשבת. שניתן ללמוד ממנה רבות.
הייתי מתייעץ איתה במקרים שונים של התלבטות, ומקבל תגובות מפורטות ומחכימות מכל הלב!

להלן סיפור אחד מתוך רבים. חיפשתי בארכיון המייל שלי, ולא מצאתי:

לפני מספר שנים בתחילת דרכי, נתקלתי במקרה של הפרת זכויות יוצרים. ומצאתי שהשתמשו במודעה שלי ללא רשותי. פרסום מסחרי מובהק שאין בו אמתלא של "ללא כוונת רווח"...
כמובן שברפלקס ראשוני הרגש אומר לעשות שפטים ולנקוט בכל חומרת הדין.

אבל במחשבה שניה אמרתי לעצמי שאני חייב להתייעץ עם עוד מישהו לפני שאני נוקט צעדים מעשיים, למרות שהחוק היבש אומר שאין תרוצים של "לא ידעתי" וכדומיהן.
זמן קצר לפני זה קניתי את הספר "ל-כוח", ולכן בחרתי להתייעץ עם נעמה הי"ד גם בנושא זה. ושלחתי לה את ההתלבטות שלי.

התשובה שלה הייתה כל כך הגיונית ומתחשבת להפליא. למרות שמותר לי לנקוט בכל חומרת הדין, לנסות לבדוק לפני זה מי הוא הלקוח שעומד מעבר למתרס, ומה הם מניעיו, בהתחשב במכלול פרטים - ולנסות להתחשב.
כמובן שלא לוותר על לשלוח אזהרה שלא משתמעת לשני פנים שבפעם הבאה לא תהיה שוב גישה של סולחנות. אבל הפעם לא לנקוט במעשים שעלולים לגרום לנזק לצד השני - למרות שהפר זכויות יוצרים במזיד.

למדתי ממנה רבות, מה זה אישיות מוסרית גם במישור העיסקי.

• הוסף לסימניות
דבר מאד חזק שראיתי אצלה שחזר על עצמו במצבים שונים, זה הכבוד לשני.
גם כאשר היה מקום להתנסח בצורה פוגענית או שנונה, גם כאשר התבקשה לתת ביקורת וחוות דעת, גייסה את כל היצירתיות וחדות לשונה דווקא כדי למצוא את המילים העדינות ביותר כדי להעביר את המסר בכבוד.

ודבר נוסף, כפי שעיצובים כתב מעליי, התפעלתי מאד לראות את האיפוק הזה גם במעשה ולא רק בדיבור, להיות אסרטיבי אבל לא תוקפני, גם במישור המקצועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה