בקשה: תוכנה לחיתוך סרטים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תוכנה לחיתוך סרטים ארוכים
עמ"נ לערוך אותם בפרימייר
היתה לי תוכנה כזאת שכחתי את שמה האיקון שלה היה משהוא אדום שחור
ובטעות הסרתי אותה
למי יש משהו כזה או דומה! תוקן על ידי - עיצוב_גרפי - 02/08/2006 15:48:37

• הוסף לסימניות

למה לא תשתמשי ב- windows movie maker שקיים בכל windows?

• הוסף לסימניות

העלתי לתיבת המייל שתי תוכנות. אחת קטנה ומקסימה אבל יעילה רק לופרמט MPEG. השניה יותר כבדה אבל לכל הפורמטים, (יש שם קובץ קראק)

• הוסף לסימניות

בפרימייר עצמו את יכולה לחתוך אותם.. אם המחשב שלך חזק זה לא יכביד עליו..

• הוסף לסימניות

השאלה המתבקשת לפני הכל.
באיזה פורמט הקבצים?

• הוסף לסימניות

תודה לכולם ובמיוחד לנקי

• הוסף לסימניות

אולי IFILM או IEDIT?

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם מובי מייקר

אמנם האיכות לא מי יודע מה, אבל זה די טוב, יחסית לתוכנה חינמית.

• הוסף לסימניות
תוכנה הטובה והמקצועית, VirtualDub

• הוסף לסימניות
הוירטואל דאב אכן תוכנה מקצועית, לחיתוכים ולהדבקות. אבל בעיקר היא מקצועית להמרה ו'סגירה מחדש' בין קידודי וידאו שונים.

אבל, לדעתי הבעיה איתה זה הממשק והנוחות. צריך להתרגל ולנסות הרבה עד שקולטים אותה טוב..

לא?

• הוסף לסימניות
אני חדשה פה. מה זה תיבת המייל?
איך אני יכולה לראות על איזה תוכנות את מדברת?
אלו תוכנות חינמיות?
היום אני משתמשת במובי מייקר אבל הוא כל הזמן נתקע לי (וזה כבר בשרשור נפרד...)
תודה וחנוכה שמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה