כללי בקשה תמונות, כותל, לוויה- מת עטוף בטלית

• הוסף לסימניות
אני זקוק לתמונה איכותית של תפילה המונית בכותל

ותמונה של מת עטוף בטלית (שיראו טוב את הטלית) ואנ"ש מסביבו או רק מת.

• הוסף לסימניות
איי, איי, אתה לא ממש עושה עבודה כיפית, נכון? קודם דם.... אין לי מושג אם יש לזה זכויות יוצרים, הוצאתי את זה מגוגל

קבצים מצורפים

• j0%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%93%D7%A8%20%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%9C5.jpg
    KB 172.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ה' ירחם....:rolleyes:
למה למען ה' אתה צריך את זה....

• הוסף לסימניות
עוד יומיים תקבל תשובה באחד מעלוני הצדקה בתיבת הדואר....

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה מנסים להשיג בדרך של "כוח, דם, אש ותמרות עשן" הרי להרתיע את ה"חזקים בדעתם" גם אם היא קלוקלת לא תצליחו מכיון...
ש..בן אדם שנתקף, בד"כ מנסה להתגונן ולפעמים הוא מתגונן בהתקפה חזקה יותר (כעוצמת המתקפה שבאה עליו) ואז מה הרווחתם?

הוא הרי עסוק עכשיו להתגונן ולכן לא יהיה מוכן לקבל, וכך גם אם תבואו אליו בפעם הבאה בדרך עדינה שהייתה אולי מתקבלת על דעתו לפני, הוא כבר כנראה לא יסכים לקבל.

ואת המתנדנדים ואילו שניתן להשפיע עליהם בעדינות ע"י שיכנוע... ממילא אפשר להשפיע עליהם בדרך עדינה יותר, גם בלי לזעזע את כל שאר הציבור שהנושא לא קשור אליו... ואינו אמור להיענש בגלל אותם אנשים!

אני מתנצל שזה לא כ"כ קשור לעזרה בתמונות אבל זה הקפיץ אותי.. אני כותב זאת מכיון שיכול להיות שמה שכתבתי יעזור לך לשכנע את האחראים לשנות כיוון ולמצוא דרך עדינה וחינוכית יותר...

• הוסף לסימניות
לכל המגבים היקרים

אני בסה"כ מבצע את מה שביקשו ממני על אף שגם אני נוגד את הדרך הזו אבל בכל אופן יש

כאן מקום להתגונן כאן כי בסה"כ לא מדובר בעלון צדקה אלא בארגון שרוצה להמחיש את

המצבים השונים בהם נתנונים עם ישראל בשעה זו, ורוצים להביא את הקהל הרחב ע"י

המחשה זו שאין לנו להישען אלא על אבינו שבשמים ולעורר את הקהל לתפילה וזעקה לפני מלך

שוכן מרומים, שיגין עלינו מפני פגעי השעה, הארגון הזה קורא בין שורות העלון להתקהל ע"י

הכותל המערבי לעצרת זעקה ועוד..., ולכך הייתי זקוק לתמנות הנ"ל.

בתקווה להבנה

• הוסף לסימניות
מילא תמונת כותל, אבל תמונות מתים הציבור לא יסבול וזה רק יעורר מחאה, (אם היה מדובר במת מסוים עוד מילא..;)) תציע להם לשים מודעות אבל במקום מתים ממש.

• הוסף לסימניות
אתה לא הראשון שמבקשים את זה ממך
נקוה שאתה תצליח להגשים להם את הזעזוע.....

• הוסף לסימניות
תן כתובת מייל, יש לי תמונות מהסוג שאתה מבקש.

• הוסף לסימניות
תודה שלא העלתם א"ז לפה, אני לא מחפש זעזועים.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    9.5 MB · צפיות: 29
  • 83769.rar
    2.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תמונות לויה

נכתב ע"י Nיכל;270284:
מהסיבה הזאת ביקשתי כתובת מייל, כיוון שלא קיבלתי, אני מעלה קובץ rar. מי שפותח לראות, באחריותו בלבד.

צפה בקובץ המצורף 40923
צפה בקובץ המצורף 40924

אם נדרשות עוד תמונות מהסגנון, נא לבקש באישי.

מצאתי את התמונות ששלחת בפרוג, מותר להשתמש בהן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה