בקשה: תמונת דיסק - iso של וינדוס 10 1803 מעודכן

• הוסף לסימניות
שלום הרשת שעליה אני עובד היא רימון הרמטי, ולצערי או לשמחתי הוא חוסם לי הכללל, (זה רימון ולא אתרוג אני לא נוגע ברמת החסימה), וזאת אומרת שהתוכנה הפשוטה הזו של הורדת קבצי iso אינה עובדת, כמו גם האתר של מייקרוסופט לא עובד כשאני רוצה חפתוח את דף הורת תמונת הדיסק, לכן עד שאגיע לרשת עם חסימה יותר אפקטיבית, אם למישהו יש קישור לקובץ iso מעודכן על הדרייב או להורדה ישירה אשמח מאוד, אני מבין שה אולי מורכב כי זה קובץ גדול אבל אם מישהו כבר העלה את זה בבימים האחרונים אז אשמח לקבל קישור.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אתה צריך תוכנה מיוחדת להורדת קבצי ISO?
כנראה אתה מתכוון לתוכנה לפתיחת קבצי ISO
אם כן יש לך את זה מובנה במערכת הפעלה מווינדוס 8 ומעלה, כמדומני.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אתה צריך תוכנה מיוחדת להורדת קבצי ISO?
כנראה אתה מתכוון לתוכנה לפתיחת קבצי ISO
אם כן יש לך את זה מובנה במערכת הפעלה מווינדוס 8 ומעלה, כמדומני.
הוא מתכוון ל windows iso downloader

• הוסף לסימניות
עדיף לי דרייב, או קישור ישיר, כי אני חסום כמעט לכל אתר: מגה, דרופקס, ועוד שרתים שרימון החליט שאין לו חשק

• הוסף לסימניות
מה זה windows iso downloader?
אולי גם אני צריך את זה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אם אני מבין נכון מדובר בעצם בתוכנה להורדת גירסאות פרוצות של ווינדוס ואופיס, נכון?

• הוסף לסימניות
אז מה זה כן?
אולי תוכנה להורדת הגירסאות בלי פריצה, ועכשיו אם תרצה תקנה מפתח ואם תרצה תשיג פריצה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה