הורדת שיר בקשות להורדת שירים מיוטיוב ל MP3

• הוסף לסימניות
כאן ניתן להעלות קישור ליוטיוב ולבקש שיורידו אותו ב MP3 ולשלוח כקובץ לטובת אלו שלא יכולים להוריד

ואני יודעת שיש מלא תוכנות להורדה גם בשביל נטפרי אבל המחשב שלי מאובטח ואין לי אפשרות כזאת

אז אם אפשר בבקשה להוריד לי את הסט בזה בדחיפות אני חייבת אותו לחג הסוכות הקרוב בקובץ MP3

תודה
@אורייה אם זה עדיין רלוונטי.......

הורדתי את הקובץ שביקשת אבל הוא גדול מידי איך ניתן לצרף בדרך אחרת?

• הוסף לסימניות
@אורייה אם זה עדיין רלוונטי.......

הורדתי את הקובץ שביקשת אבל הוא גדול מידי איך ניתן לצרף בדרך אחרת?
הקובץ שהיא בקשה כבר הועלה כאן...
להבא, אפשר להעלות למג'יקוד או לדרייב ולשבור את הקישור ע"י רווחים/ כוכביות כדי שלא יחסם

• הוסף לסימניות

אשמח לקובץ MP3

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין בזה בעיה של זכויות יוצרים? (הלכתית ומשפטית)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אודה לMP3

• הוסף לסימניות

אשמח מאוד ל MP3
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אברהם פריד & חיים ישראל & בנצי שטיין - אל תיפול - קריוקי & P.S.mp3
    4.5 MB
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל את זה בקובץ MP3, תודה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• יעקב שוואקי & שלומי שבת - הנר דולק Yaakov Shwekey - Haner Dolek (ft. Shlomi.mp3
    7 MB
  • הוסף לסימניות
באיזה תוכנה את משתמשת?
היתה לי גרסת ניסיון של IDM שעבדה מצוין, רכשתי את התוכנה ולא מצליחה לעבוד איתה ביוטיוב

• הוסף לסימניות
אשמח להורדה לMP3
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח להורדה לMP3
תודה רבה!
הקפצה!
זה בשביל ילד מתוק וצדיק שיש לו מחר סיום בכיתה וממש רוצה להביא שירים...

• הוסף לסימניות
היי אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קובץ MP3 של המחרוזת הזאת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
היי אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קובץ MP3 של המחרוזת הזאת
תודה רבה
תביא לי כתובת מייל ואשלח לך.

• הוסף לסימניות
kosher.bv8 ואז גימייל

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה