בקשה בקשות למסירה תשפ"ד

מחפשת חלק של גגון יויו הוא נסתר בתוך הגגון קשת לבנה כזו...
תודה

למסירה כרכים של המודיע הצעיר
בני ברק קירת הרצוג
פריטם במייל 054-8427088

למסירה כרכים של המודיע הצעיר
בני ברק קירת הרצוג
פריטם בטלפון 054-8427088

אשמח אם מישהו זורק תנור סאוטר לקבל את הזכוכית החיצונית של התא התחתון 0583216 gmail.com

מעונינת בפגוש לבוגבו בי 3/5
למסירה או במחיר סמלי

אשמח לקבל כיסא בטיחות לרכב , חשוב לי שיהיה צר ולא יתפוס הרבה מקום
תודה

מחפשת בבית שמש:
מיטות, עדיף היירייזר.
ארון
ספה

מעונינים בספה במצב טוב
בירושלים
תודה

מעוניינת במיטת מעבר או מיטת תינוק בצבע לבן במצב טוב.
וכן במושב בטיחות לרכב, גם כן במצב טוב.
תודה.
בבני ברק או באיזור.

מחפשת יחידת אחסון כזו של איקאה:

‏‏לכידה.JPG

להחלפה ביחידת אחסון כזו (מעוצבת מקסים, רק תופסת לי מדי הרבה מקום בחדר...):

‏‏לכידה.JPG

במצב מעולה ממש,
עם 3 מגירות גדולות בצבע לבן+ 6 מגירות קטנות בצבע צהוב.

מחפשת עגלת טיולון של מאמס אנד פאפאס איירו- AIRO אפילו שבור פשוט הידית קיפול של העגלה שלי נשבר ואני רוצה להחליף זאת
תודה

אשמח לכיסוי לספה דו מושבית
(או ספה דו מושבית במצב טוב)
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה