בקשה בקשות למסירה תשפ"ד

@ה' אוהב אותך
חוזרת על התגובה כדי לתייג אותך הפעם (שכחתי). אנחנו מבני ברק. ונשמח מאוד לקבל דברים מתאימים שיש לך למסור לפי הנתונים שציינתי. עדיף שהאיסוף יהיה מבני ברק. תוכלי לעדכן פרטים בפרטי, אם יש לך אפשרות להודעות פרטיות - כי לי אין. אבל אוכל להגיב לשלך. תודה רבה ותזכי למצוות!
אין לי פרטי
אבל אין לי דרך להגיע לב"ב
ירושלים\בי"ש

• תודה
Reactions: zap
מחפשת ארון תליה בגובה עד 2.2 ברוחב של 3 דלתות במצב טוב.

מחפשת מקרנציק ודיסקים למקרנציק. גם במחיר סמלי לגמח מי שיכולה לעזור שתפנה אלי בפרטי.

מחפשת ספריה 3 דלתות וספה דו מושבית בצבע בהיר

מחפשת למסירה בגד חגיגי לחג לבנות. חשוב שיהיו עדכניים ובמצב טוב ממש.
במידות 3, 4 ו-10. כולל שמלות חלוק במידות האלה.
תודה רבה, תזכו למצוות!

שלום רב,
למישהו נשארו טיטולים מידות 5/6 שאינם בשימוש ומוכן למסור? עדיף מבני ברק.
נשמח מאוד לקבל ולמסור לאמא לבד שנזקקת.
תודה רבה. תזכו למצוות. שנה טובה ומתוקה.

יש לי טוסטר אובן קטן מעולה מי שרוצה שיפנה בפרטי (בבני ברק)

יש לי טוסטר אובן קטן מעולה מי שרוצה שיפנה בפרטי (בבני ברק)
@mf868
שלום לך, האם הטוסטר זמין למסירה? אשמח לאסוף (בשביל מישהי שצריכה). אשמח לפרטים ולתיאום שתכתבי לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
תודה רבה!

אם למישהי יש למסירה בגדי מעבר וחורף במצב טוב לבת במידות 3-4, אשמח לאסוף. בבני ברק.
לפרטים ולתיאום במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
תודה רבה!

טיטולים למבוגרים מידה XL למסירה
האם טעיתי בפורום?

אם למישהי יש למסירה בגדי מעבר וחורף במצב טוב לבת במידות 3-4,
יש מצב שיש לי
אני צריכה לבדוק אם לא מסרתי לגמח
אני בבית שמש, מתאים לך?

אשמח לקנות או לקבל הליכון לתינוק שהתינוק עומד בתוכו, עדיף בירושלים

מחפשת טרמפיסט שמתחבר לעגלה באזור בני ברק והסביבה

מחפשת למסירה או בתשלום סימלי אורגן לתחילת לימודי נגינה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה